Planeta Moldova/„Mortul” nu era sub locomotivă, era la bar/Povestea trenului oprit din cauză de „sete de băutură”

Planeta Moldova/„Mortul” nu era sub locomotivă, era la bar/Povestea trenului oprit din cauză de „sete de băutură”

Mecanicul unui tren personal a sunat speriat la 112 după ce i s-a părut că ar fi călcat un bărbat în comuna Leorda din județul Botoșani. Panicați, mai mulţi călători au susținut și ei că ar fi văzut același lucru. Poliția și salvarea au avut o surpriză.

„Am văzut silueta unui bărbat apropiindu-se în fugă de tren şi a sărit în faţa locomotivei. S-a auzit un zgomot ciudat, de parcă l-a lovit, după care mecanicul a oprit. Am coborât mai mulţi îngroziţi din tren”, a povestit unul dintre pasageri. Atât mecanicul, cât şi câţiva pasageri au început să caute victima, sperând că acesta nu era grav rănit. În acelaşi timp, echipaje de salvare şi poliţie au plecat la faţa locului, relatează Monitorul de Botoșani.

Spre surprinderea tuturor, nu a fost găsit nicio victimă pe lângă tren sau sub tren. La scurt timp însă, gestionara unui bar din apropiere a sunat la 112 pentru că un tânăr de 18 ani făcea scandal în local. Când a fost luat la întrebări, acesta le-a spus polițiștilor că a trecut prin fața trenului pentru că se grăbea spre bar să bea.

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, tânărul a fost potolit de polițiști, care l-au dus la Psihiatrie.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 Așa o fi?

4 Ea este cea mai bună „influenceră” din România...

5 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac