Planeta sexuală Moldova/Avocatul acuzat că și-a aruncat iubita însărcinată de la etajul 6 s-a căsătorit după gratii. Proaspăta soție, studentă la Drept

Planeta sexuală Moldova/Avocatul acuzat că și-a aruncat iubita însărcinată de la etajul 6 s-a căsătorit după gratii. Proaspăta soție, studentă la Drept

Avocatul Sebastian Felecanu, judecat în stare de arest pentru omor, după ce și-ar fi aruncat iubita însărcinată de la etajul 6, s-a căsătorit în închisoare.

O tânără, studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iași, a acceptat să se căsătorească cu Felecanu.

Avocatul Felecanu ar fi omorât-o pe iubita lui, Monica Cioată, pe data de 18 iunie 2021, potrivit acuzării.

Căsnicia a fost oficializată joi, 17 noiembrie, în Penitenciarul Iaşi, scrie Ziarul de Iași . Proaspăta soție se numește Luana Elena Bulgariu, are 30 de ani și este originară din Vaslui.

Sebastian Felecanu se află în arest din vara anului 2022. În luna septembrie a fost trimis în judecată pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat de omor calificat poate primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 15 şi 25 de ani.

Tânăra soție din Vaslui este studentă la Facultatea de Drept din 2019.

Anterior, ea a absolvit cursurile Universităţii de Ştiinţele Vieţii “Ion Ionescu de la Brad” Iași (fosta universitate de agronomie). Căsătoria a fost oficializată în cadrul penitenciarului deoarece avocatul a fost mutat aici, din arest, imediat după ce a fost trimis în judecată. Aflat în timpul procesului, este posibil ca inculpatul Felecanu să nu beneficieze de aceleaşi drepturi ca un deţinut care execută pedeapsa în regim deschis sau semideschis.

Deţinuţii care execută în aceste două condiţii au drepturi în plus faţă de ceilalţi. De exemplu, căsătoria are loc în penitenciar iar cei doi soţi au dreptul la o vizită intimă de 48 de ore. Cei condamnați în regim deschis sau semideschis pot fi lăsaţi cinci zile în libertate.

Cât despre oficierea căsătoriei, în penitenciar este permisă participarea doar a zece persoane, inclusiv deţinutul. La eveniment nu este permisă şampania, deoarece conţine alcool, şi nici fotografiatul.

Cum a murit avocata Monica Cioată?

În privinţa presupusei crime, procurorii au scris în actul de acuzare că Monica Cioată, de profesie avocat stagiar chiar la cabinetul iubitului ei, l-a implorat pe Sebastian Felecanu să nu o omoare.

“Martorii care locuiesc în apartamentele situate dedesubt ori lateral faţă de apartamentul în care a avut loc conflictul - într-un bloc turn din zona Târgu Cucu - au declarat că în apartamentul lui Felecanu Sebastian a avut loc un conflict, o femeie a ţipat de mai multe ori „de disperare, ca şi cum se temea de ceea ce voia să-i facă bărbatul”, a strigat de mai multe ori „Nu! Nu! Nu!, ca şi cum nu voia ceva, iar la sfârşit s-a auzit un ţipăt, «Aaaa!» şi o bufnitură”, se arată în actele de urmărire penală.

Monica Cioată ar fi fost sugrumată şi aruncată pe fereastră, spun procurorii. Aceştia mai spun că, în ce priveşte comportamentul violent al avocatului, acesta era determinat de consumul de alcool: Felecanu se îmbăta şi urina prin casă, elocventă în acest sens fiind filmarea realizată de victimă în timpul convieţuirii cu inculpatul, în care acesta urina pe un dulap din dormitor, în timpul nopţii, când se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

De altfel, consumul de alcool pare să fie cel care este declanşator pentru manifestările agresive verbal şi fizic ale inculpatului”, se arată în cererea de arestare pronunţată în dosar de magistraţii Curţii de Apel Iaşi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…