PMB: Partida Atletico Madrid - Chelsea se va juca pe Arena Naţională fără spectatori

PMB: Partida Atletico Madrid - Chelsea se va juca pe Arena Naţională fără spectatori

Meciul Atletico Madrid - Chelsea se va juca pe Arena Naţională din Bucureşti, în data de 23 februarie, de la ora 22.00, fără spectatori, informează Primăria Capitalei.

"Echipe mixte formate din specialişti PMB şi FRF vor sprijini UEFA pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a evenimentului din Liga Campionilor. Arena Naţională, care are 54.000 de locuri, a fost selectată pentru a găzdui acest joc şi este inclusă în circuitul UEFA EURO 2020 care va începe peste 4 luni. Pe acest stadion se vor disputa patru partide de la EURO, trei din grupa C şi o optime de finală. Reamintim că în anul 2012, pe stadionul din Capitală a fost organizată finala Europa League, câştigată de Atletico Madrid în faţa lui Athletic Bilbao", se arată într-un comunicat al PMB.

Federaţia Română de Fotbal a informat miercuri că, urmare a restricţiilor impuse delegaţiei din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei, gazdele jocului Atletico Madrid - Chelsea împreună cu UEFA au decis, cu aprobarea autorităţilor din ţara noastră şi cu sprijinul FRF, ca partida să fie mutată pe Arena Naţională din Bucureşti. AGERPRES (AS-autor: Irinela Vişan, editor: Mihai Simionescu, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

3 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

4 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

5 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane