PMB: Partida Atletico Madrid - Chelsea se va juca pe Arena Naţională fără spectatori

PMB: Partida Atletico Madrid - Chelsea se va juca pe Arena Naţională fără spectatori

Meciul Atletico Madrid - Chelsea se va juca pe Arena Naţională din Bucureşti, în data de 23 februarie, de la ora 22.00, fără spectatori, informează Primăria Capitalei.

"Echipe mixte formate din specialişti PMB şi FRF vor sprijini UEFA pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a evenimentului din Liga Campionilor. Arena Naţională, care are 54.000 de locuri, a fost selectată pentru a găzdui acest joc şi este inclusă în circuitul UEFA EURO 2020 care va începe peste 4 luni. Pe acest stadion se vor disputa patru partide de la EURO, trei din grupa C şi o optime de finală. Reamintim că în anul 2012, pe stadionul din Capitală a fost organizată finala Europa League, câştigată de Atletico Madrid în faţa lui Athletic Bilbao", se arată într-un comunicat al PMB.

Federaţia Română de Fotbal a informat miercuri că, urmare a restricţiilor impuse delegaţiei din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei, gazdele jocului Atletico Madrid - Chelsea împreună cu UEFA au decis, cu aprobarea autorităţilor din ţara noastră şi cu sprijinul FRF, ca partida să fie mutată pe Arena Naţională din Bucureşti. AGERPRES (AS-autor: Irinela Vişan, editor: Mihai Simionescu, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

3 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

4 Amănunte de culise / Oprescu stătea într-o zonă exclusivistă din Atena. Se pregătea să plece spre o insulă din Marea Egee

5 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…