PNL a depus contestația la votul pe OUG 20/2016; Bp se reunește miercuri pentru a o discuta

PNL a depus contestația la votul pe OUG 20/2016; Bp se reunește miercuri pentru a o discuta

Grupul parlamentar al deputaților PNL a depus marți la Cabinetul președintelui Camerei solicitarea de a se stopa parcursul proiectului de lege privind adoptarea OUG 20/2016 și al celorlalte proiecte adoptate în ședința de plen din urmă cu o zi pe motiv că votul a fost fraudat.

"Grupul parlamentar PNL a depus deja la președintele Camerei Deputaților solicitarea — și, spunem noi, cu probe incontestabile — de a stopa parcursul legii la care facem referire și anume cea cu creșterile salariale, dar și al celorlalte acte normative votate în ședința din 7 noiembrie. Acestea sunt probele pe care discutăm și anume veți vedea capturi după un film făcut chiar în timpul votului la legea privind creșterile salariale, vi le punem la dispoziție, veți ajunge și dvs la concluzia că în sală, de la început până la sfârșit, au fost 168 de deputați, nu mai mulți, ceea ce este mai mult decât clar că s-a fraudat votul", a declarat marți liderul deputaților liberali Eugen Nicolăescu.

În opinia sa, luni după-amiază a avut loc în plenul Camerei Deputaților "un eveniment extraordinar de grav și de complicat".

"PSD fură, minte și adoptă legi prin fraudă. Eu cred că nu se poate invoca niciun motiv rezonabil pentru a încălca legea și a frauda votul chiar în Parlamentul României, care ar trebui să fie forumul democratic autentic în care noi toți trebuie să trăim mai bine și într-un stat de drept. Ați văzut la ședința de plen PSD-ul mincinos, arogant și hoț, care se consideră din nou deasupra legii", a susținut Nicolăescu.

Biroul permanent al Camerei Deputaților se va întruni miercuri, la ora 10,00, pentru a discuta această solicitare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 Fenomen straniu în SUA

4 De citit!

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…