POLIȚIE politică? DIPI, fostul doi ș-un sfert, a devenit serviciu secret al PSD? Cazul jurnalistului de la RISE Project ridică mari semne de întrebare!

POLIȚIE politică? DIPI, fostul doi ș-un sfert, a devenit serviciu secret al PSD? Cazul jurnalistului de la RISE Project ridică mari semne de întrebare!

POLIȚIE politică? DIPI, fostul doi ș-un sfert, a devenit serviciu secret al PSD? Cazul jurnalistului de la RISE Project ridică mari semne de întrebare! Ce șanse sunt ca un echipaj de poliție să oprească în trafic întâmplător un jurnalist în chiar ziua în care acesta publicase o investigație despre șeful PSD? Să-l testeze cu alcool-testul, să iasă zero, să li să pară că are un comportament suspect și să-l ducă la IML pentru prelevarea de probe (urină și sânge). Zero.

Dar dacă polițiștii au acționat la pont? Dacă un serviciu special din MAI, serviciul secret, cel mai informat serviciu din țară, a furnizat această informație șefilor politici, că băiatul de la RISE Project obișnuiește să consume marijuana, substanță considerată legală și medicinală în multe țări, dar ilegală în România? Dacă acei șefi politici au raportat mai sus, la șeful de partid, acest amănunt și șeful de partid a dat ordin ca jurnalistul să fie „executat”? O fi întâmplător că taman RTV a furnizat informația, în exclusivitate?

În seara de 07.03.2019, în aceeași zi după ce Rise Project a publicat episodul doi cu celebrele documente găsite în valiza TelDrum, Mihai Munteanu, jurnalist Rise Project a fost oprit în trafic de către un echipaj de la Poliția Rutieră. A fost un control de „rutină”. Mihai Munteanu, fost ziarist la EvZ, a fost testat cu alcool-testul, apoi, sub suspiciunea că se află sub influența stupefiantelor, a fost dus, pentru prelevarea de probe (urină și sânge) la IML. Testele au ieșit pozitive pentru consum de marijuana.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...