Polițiștii de frontieră efectuează zeci de percheziții în Galați și Vaslui; sunt vizate persoane implicate în traficul cu țigări

Polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui efectuează, joi dimineață, mai multe zeci de percheziții pentru destructurarea unei rețele implicată în contrabandă cu țigări, 46 de persoane urmând a fi aduse la audieri.

'În acest moment, sunt în desfășurare 51 de percheziții domiciliare la mai multe locații de pe raza județelor Vaslui și Galați și 27 percheziții la autoturisme folosite de către suspecți în activitatea infracțională. La percheziții participă lucrători din cadrul tuturor structurilor Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași și 40 jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău, urmând a fi puse în aplicare 46 mandate de aducere la audieri', se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul Poliției de Frontieră.

Documentarea activității infracționale a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentul Operațiuni Speciale — Biroul Operațiuni Speciale Vaslui.

Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun, mai precizează sursa citată.

AGERPRES / (AS — autor: Loredana Ciobanu, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Informație / Presiuni enorme asupra lui Ciolacu pentru dărâmarea Guvernului Orban! Miza? Ponta-premier!

4 Document / Ăștia ar trebui condamnați pe viață! / Peste 426 de milioane de euro, valoarea prejudiciilor din dosare…

5 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

recomandări

Te ia DNA: Florin Lungoci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze