Polo: România - Slovacia 14-13, în Liga Mondială

Polo: România - Slovacia 14-13, în Liga Mondială

Naționala de polo pe apă a României a învins formația Slovaciei cu scorul de 14-13 (3-4, 1-3, 3-2, 2-0; 5-4), după loviturile de departajare, marți, la Complexul Olimpic de la Izvorani, într-un meci din Grupa A a preliminariilor Ligii Mondiale.

Echipa României, aflată în reconstrucție, a câștigat cu șansă meciul, după ce a egalat în ultimele secunde ale timpului regulamentar, impunânându-se la loviturile de departajare de la 5 metri.

Golurile tricolorilor, antrenați de sârbul Dejan Stanojevic, au fost marcate de Tiberiu Negrean (2), Alex Popoviciu, Daniel Teohari (2), Mihnea Chioveanu (3), Cosmin Radu, iar aruncările de la 5 metri au fost transformate de Cosmin Radu, Tiberiu Negrean, Mihnea Gheorghe, Mihnea Chioveanu și Daniel Teohari (șutul decisiv).

Pentru Slovacia au înscris în timpul regulamentar Juraj Zatovic (4 goluri), Martin Famera (4) și Samuel Balaz, iar la loviturile de departajare au punctat Famera, Tomas Bruner, Kristian Polovic și Lukas Seman. Portarul Marius Țic a apărat primul șut, tras de Zatovic.

În clasament, pe primul loc se află Ungaria, cu 6 puncte, urmată de Grecia, 6 puncte, România, 2 puncte, Slovacia, 1 punct. Tot marți are loc meciul Grecia — Ungaria. România va disputa următorul meci pe 17 februarie, tot acasă, cu Grecia.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?