Ponta, AVORT NEREUȘIT, nu mai MINȚI ca un NENOROCIT! Știai că Vâlcov este URMĂRIT!

Ponta, AVORT NEREUȘIT, nu mai MINȚI ca un NENOROCIT! Știai că Vâlcov este URMĂRIT!

După ce duminică au dat recital Tăriceanu, Bica și Băsescu, marți a prins rândul și avortul nereușit de Ponta la RTV. Și tocmai a slobozit pe gura-i de nenorocit o intoxicare și o minciună de jeg împuțit. Că unii, neprecizați, cum ar veni Sistemul, l-au arestat pe Vâlcov pentru că le-a spus ălora de la FMI să plece din țară! Realizați, oameni buni, cât de cretini îi cred aceste jagardele pe români? 

”Dacă mă întreabă cineva în instanță, o să spun tot ce știu. Eu, în instanță, spun numai adevărul. A fost o mare supărare, de la început, că de ce e Bica la DIICOT, că de ce e Nițu. Nu domnul Băsescu a fost cel supărat, ci alții, el a semnat. Am discutat numirile în justiție cu Traian Băsescu. Eu discutam cu structurile specializate ale statului, ca să primesc avizul că nu sunt oamenii teroriști, că nu sunt corupți. Poate nu știau serviciile. Apoi au devenit corupți. Așa am fost eu prudent, am întrebat înainte. Așa m-am trezit cu ministrul de Finanțe (n.r. Darius Vâlcov ) când le-a spus celor de la FMI, miercuri, să plece acasă, și vineri a fost reținut. Așa am cerut eu la fiecare numire, pe unii nu i-am mai putut numi.

Iohannis nu are nicio treabă, nu poate să schimbe, pentru că are dosarul cu casa. Am mulți martori care au asistat la o discuție când ne-a zis cineva, care e acum în funcție, când am vrut să semnez Comarnic - Brașov, că vom ajunge direct la DNA. Ne-au zis că ne bagă în pușcărie dacă facem autostrada Comarnic-Brașov.”, a spus avortul nereușit la România TV.

Adevărul despre miniciuna jegoasă a lui Ponta legată de Vâlcov

Vă mai aduceți aminte că la momentul când Vâlcov trebuia să depună jurământul ca ministru al Bugetului Traian Băsescu a refuzat să țină ceremonia până nu este prezent și Victor Ponta? Lăsând să se înțeleagă faptul că Vâlcov are bube la dosar? Și Vâlcov s-a dus la Cotroceni ca prostul și Ponta nu s-a dus? Ceremonia s-a ținut a doua zi dimineață, cu Ponta cu tot.

Despre ce era vorba? Cu trei luni înainte de a-l nominaliza pe Darius Vâlcov la Buget, Ponta a vrut să-l numească la Transporturi. Numai că numirea a fost anulată din cauza unui scandal apărut în interiorul grupului PSD de la Senat și tata-socru Sârbu, cel care era arătat cu degetul, a făcut un pas înapoi. Și așa a ajuns Rus ministru. Însă, din postura de virtual ministru, Vâlcov apucase să fie verificat. Și atunci era curat. 

Între timp, Berna de la Tehnologica a făcut denunțul la DNA. Iar Vâlcov a început să fie monitorizat. Cu toată gașca de pulifrici, așa cum îi numea el. 

Ponta a fost informat. Băsescu a fost informat. Numai că Ponta, ori pentru că luase, ori pentru că era prea imbecil și atunci, l-a numit pe Vâlcov ministru la Buget știind că are bube la dosar. Vă dați seama, Vâlcov a fost săltat de la ușa B1TV, unde tocmai avusese emisiune. Ca ultimul gajbarete...

Iar acum, avortul nereușit de Ponta vine și ne minte, cu floci în gură cum se spune, că DNA-ul l-a săltat pe Vâlcov pentru că le spusese celor de la FMI să plece din țară!

Asta e BONUS. Avortule, când ai stat la botez la Vâlcov cu Gușă la masă, și râdeai ca boul la glumele de doi lei ale tâmpitului ăla, nu-ți mai puțea Gușă?



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA