Ponta, după condamnarea lui Dragnea: Mă bucur că decizia vine după votul de ieri

Ponta, după condamnarea lui Dragnea: Mă bucur că decizia vine după votul de ieri

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, spune că se bucură pentru faptul că decizia ÎCCJ în cazul Dragnea vine după votul de duminică, reiterând că "acest om orbit de trufie şi răutate a tras după el în prăpastie România, Guvernul, Parlamentul, un partid şi onoarea a milioane de oameni".

"Nu mă bucur de necazul nimănui şi nu comentez sentinţe penale. Mă bucur că decizia vine după votul de ieri, care a arătat ce cred românii despre Liviu Dragnea. Îmi pare rău de faptul că acest om orbit de trufie şi răutate a tras după el în prăpastie România, Guvernul, Parlamentul, un partid şi onoarea a milioane de oameni de bună credinţă!", a scris Ponta, luni, pe Facebook.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman . Instanţa supremă a menţinut în cazul lui Dragnea pedeapsa aplicată de instanţa de fond. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”