Ponta, nou ATAC la Dragnea: „Unul singur gândeşte şi ăilalţi toţi munceşte”.

Ponta, nou ATAC la Dragnea: „Unul singur gândeşte şi ăilalţi toţi munceşte”.

Ponta a declarat marţi, la Parlament, că nu crede că formaţiunea social-democrată şi România pot fi conduse precum Consiliul Judeţean Teleorman, unde „unul singur gândeşte şi ăilalţi toţi munceşte”.

„PSD o duce foarte bine şi mă bucur. Eu întotdeauna sprijin PSD. Eu nu cred că PSD şi România pot fi conduse ca şi Consiliul Judeţean Teleorman. Aşa cred eu, poate greşesc eu. Şi pe vremea lui Ceauşescu era un nebun care îl critica. Acum mai sunt eu, restul, toată lumea e fericită”, a afirmat Victor Ponta.

Chestionat cum se conduce Consiliul Judeţean Teleorman, deputatul a spus: „Unul singur gândeşte şi ăilalţi toţi munceşte”.

Fostul premier a fost întrebat dacă are vreun alt proiect politic și a spus că această idee a fost vehiculată doar de Liviu Dragnea, în spațiul public.

„A pus problema domnul Dragnea și când o să mai vreau să fac ceva în politică o să văd ce zice dânsul. Important este că acum domnul Diaconu nu mai este prietenul lui Sebi Ghiţă, e prietenul lui Liviu Dragnea. Sper să nu dispară şi Liviu acum”, a mai zis Ponta.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”