POZA zilei! Nea Cioloș, cu low-costul la întâlnirea cu Junker...

POZA zilei! Nea Cioloș, cu low-costul la întâlnirea cu Junker...

Poza zilei! Fostul prim-ministru Dacian Ciolos a plecat, duminica dupa-amiaza, la Bruxelles, cu o cursa low-cost. Asta sustine un utilizator Facebook, care a postat pe contul sau o imagine cu premierul Dacian Ciolos, in blugi, pe culoarul unui avion.

"Cel mai om dintre politicieni zboara cu lowcost. Dacian, te mai vrem multi ani! #rezist #dacianciolos", scrie pe Facebook regizorul Mihai Baumann.

Poza a fost postata la ora 16:22. Cursa low-cost programata in jurul acelei ore catre Bruxelles este cea operata de Blue Air, programata pentru ora 16:25, avionul decoland in cele din urma la ora 16:38, potrivit site-ului Aeroportului Otopeni.

Fotografia are deja sute de like-uri si share-uri.

Dacian Ciolos va fi primit, luni, la Bruxelles, de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. De asemenea, marti si miercuri va avea alte intalniri importante cu oficiali de la Bruxelles.

Nu este prima oara cand fostul premier calatoreste fara pretentii, Ciolos alegand aceasta modalitate de transport si cand era in functie.

De exemplu, in luna septembrie a anului trecut:

Ciolos a zburat in Germania cu o cursa de linie, la clasa Economic si a mai cerut si scuze pasagerilor

Ciolos: Am zburat de multe ori cu Economy. De ce nu putem accepta normalitatea fara speculatii?


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale