Poza zilei. Iohannis nu i-a salutat pe Dragnea și Tăriceanu...

Poza zilei. Iohannis nu i-a salutat pe Dragnea și Tăriceanu...

Poza zilei. Iohannis nu i-a salutat pe Dragnea și Tăriceanu...

Preşedintele Klaus Iohannis participă, miercuri, la ceremonia militară cu prilejul Zilei Armatei României care are loc în Parcul Carol din Capitală. La această ceremonie sunt prezenți și președinții celor două camere ale Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu, șeful Senatului, și Liviu Dragnea, șeful Camerei Deputaților.

Alături celor 3 le sunt premierul Mihai Tudose, ministrul Apărării, Mihai Fifor, ministrul Internelor, Carmen Dan, și patriarhul României, Daniel.

Klaus Iohannis a făcut un gest fără precedent în mandatul său. A refuzat să îi salute pe șefii celor două camere ale Parlamentului. Lângă Iohannis a fost așezat Fifor, care îi are, la prezidiu, în stânga sa, pe Tăriceanu și Dragnea. De altfel, Dragnea și Tăriceanu au refuzat să se prezinte la Cotroceni când au fost instalați ultimii 3 miniștri din cabinetul Tudose. Dragnea a declarat că nu va mai merge la Cotroceni decât după alegerile prezidențiale din 2019.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”