Poze sexy în lăcașul de cult evreiesc din Constanța

Poze sexy în lăcașul de cult evreiesc din Constanța

Fotografii sexy realizate în Sinagoga din Constanța, cu o tânără aproape dezbrăcată, au circulat pe Facebook și au stârnit indignarea opiniei publice transmite  Info Sud-Est .

După apariția fotografiilor în presa locală, publicații israeliene precum Jerusalem Post, Times of Israel sau Jewish Telegraphic Agency au criticat atât ședința foto controversată, dar mai ales gradul avansat de degradare în care se află lăcașul de cult evreiesc din Constanța.

Fotograful CvRshoots, cel care a realizat pictorialul controversat, a declarat pentru Info Sud-Est că a avut acceptul unor muncitori din zonă și că ulterior a retras de pe internet toate fotografiile.

Pe de cealaltă parte, președintele Comunității Evreiești din Constanța se arată indignat și spune că cei care au realizat fotografiile au intrat fraudulos în Sinagogă: „Suntem indignați. Nu le-a dat nimeni acordul. Au intrat fraudulos. Sinagoga este de un an în custodia Companiei Naționale de Investiții. Am mai pus un lacăt și i-am rugat pe vecinii din zonă care fac lucrări de reabilitare să ne alerteze”, a declarat pentru Info Sud-Est Sorin Lucian Ionescu, președintele comunității evreiești din Constanța.

Sinagoga din Constanța a fost predată anul trecut Companiei Naționale pentru Investiții în vederea reabilitării lăcașului de cult.

Context

Sinagoga așkenază din Constanța, construită în anul 1911, în stil maur, este lăsată în paragină de peste 20 de ani. Imobilul aparține Comunității Evreilor din Constanța, iar proprietarii nu au făcut nimic după 1990 să conserve clădirea, aceasta fiind încadrată în clasa I de risc seismic. Abia recent, după ce presa și comunitatea locală au sesizat că se pierde o clădire valoroasă, proprietarii au făcut un proiect de restaurare și consolidare, iar lucrările de restaurare urmează să fie făcute prin intermediul Companiei Naționale de Investiții, a declarat Sorin Lucian Ionescu, președintele Comunității Evreilor din Constanța. Citește mai multe  aici.

sursa foto: Facebook/ Edy Rosen

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”