Prahova: Doi bărbaţi, arestaţi pentru trafic de droguri de risc şi mare risc

Prahova: Doi bărbaţi, arestaţi pentru trafic de droguri de risc şi mare risc

Doi bărbaţi domiciliaţi în Piatra-Neamţ au fost arestaţi preventiv, luni, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, după ce maşina în care aceştia se aflau a fost oprită pe DN 1, în urma controlului fiind găsite diverse cantităţi de droguri.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Ploieşti, cu sprijinul colegilor de la Serviciul Rutier din Prahova, au oprit în trafic, pe DN 1, în zona localităţii Băneşti, un autovehicul care se deplasa către Braşov.

"În respectivul vehicul, au fost depistaţi doi bărbaţi, domiciliaţi în Piatra-Neamţ, care locuiau fără forme legale în Bucureşti. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit diverse cantităţi de droguri de risc şi de mare risc. Ulterior, în dimineaţa zilei de duminică, sub coordonarea DIICOT-ST Ploieşti, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, în urma căreia au fost descoperite peste 800 de grame şi 140 de comprimate din diferite tipuri de droguri de risc şi mare risc (amfetamină, MDMA, ketamină)", arată sursa citată.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru trafic şi consum de droguri de risc şi de mare risc, iar instanţa a emis, luni, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lor. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

2 „Multă șpagă, aroganță și salarii uriașe”

3 De citit!

4 Blinken a dat Moscovei un document scris care l-a înfuriat pe Lavrov

5 Așa o fi?