Prahova: Senatorul Andrei Volosevici își anunță demisia din PNL

Prahova: Senatorul Andrei Volosevici își anunță demisia din PNL

Senatorul liberal Andrei Volosevici a anunțat, marți seară, că demisionează din PNL, subliniind că nu a intenționat vreodată să prejudicieze formațiunea politică, chiar dacă de multe ori a avut o altă opinie despre modul în care trebuie asumate funcțiile publice în administrația locală.

"Partidul Național Liberal a decis că nu mai are nevoie de mine, de ideile pe care le am, și de echipa mea, care în vara acestui an a ajutat la câștigarea alegerilor în Ploiești. Având în vedere aceste aspecte, am decis ca mâine să îmi dau demisia din PNL, partid pe care nu am intenționat vreodată să îl prejudiciez chiar dacă de multe ori am avut o altă opinie despre modul în care trebuie asumate funcțiile publice în administrația locală. În aceste condiții, atâta timp cât sunt oameni care cred în mine și care mi-au apreciat activitatea, cred ca le sunt dator să continui", a scris Volosevici pe pagina sa de Facebook .

Contactat telefonic, Volosevici a declarat, pentru AGERPRES, că nu dorește să facă alte comentarii privind decizia sa, adăugând că, în următoarele zile, va discuta despre viitoarele sale opțiuni politice.

"În următoarele zile, sigur vom putea discuta despre lucru acesta. Până una alta, nu aș vrea să comentez. Ce vreau să se înțeleagă foarte clar este că am respect pentru toți colegii din PNL, (...) dar nici nu vreau să prejudiciez în vreun fel imaginea și nici să creez vreo neplăcere. În următoarele zile vom discuta și despre opțiunile mele, vor fi publice", a spus Volosevici.

Senatorul Andrei Volosevici a fost primar al Ploieștiului, din partea PDL, în mandatul 2008 — 2012, iar în toamna lui 2012 a candidat pentru un post de parlamentar, după ce a pierdut cursa electorală pentru un nou mandat de primar în favoarea fostului edil Iulian Bădescu. A fost ales, în 2012, senator într-un colegiu din Ploiești. În primăvara lui 2016 a fost anunțat oficial drept candidatul PNL pentru un nou mandat de primar al Ploieștiului. La începutul lui aprilie a anunțat că își retrage candidatura, având în vedere că era vizat de o anchetă a procurorilor DNA Ploiești. De altfel, în luna iunie, Volosevici a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție, fiind acuzat de abuz în serviciu și două fapte de trafic de influență în legătură cu finanțarea echipei FC Petrolul Ploiești și atribuirea unui contract de lucrări.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu