Prahova: Trafic aglomerat pe DN1, coloane de maşini în zonele Comarnic şi Buşteni

Prahova: Trafic aglomerat pe DN1, coloane de maşini în zonele Comarnic şi Buşteni

Traficul este aglomerat, vineri după-amiază, pe DN1 în zona montană, fiind formate coloane de maşini în Comarnic şi Buşteni, informează IPJ Prahova.

"Circulaţia pe DN1, în zona montană, se desfăşoară în următoarele condiţii: pe sensul de mers Bucureşti către Braşov, se înregistrează coloană în mişcare de la km 102 (Nistoreşti) până la km 107 (ieşire din Comarnic), iar la Buşteni de la km 126 până la km 132 (ieşirea din Buşteni). Pe sensul Braşov - Bucureşti, se înregistrează coloană în mişcare de la limita cu judeţul Braşov până la ieşirea din Buşteni", precizează IPJ Prahova.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte regulile de circulaţie, să adapteze viteza la condiţiile de drum, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, să păstreze o distanţă regulamentară, să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de mers şi a benzilor de circulaţie, să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor şi să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic.

La planificarea călătoriei, şoferii sunt îndemnaţi de reprezentanţii IPJ Prahova să ia în calcul şi folosirea rutelor alternative, care pot fi mai puţin aglomerate decât arterele principale. AGERPRES / (AS - autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!