Prefectul județului Olt anunță că este infectat cu coronavirus și a fost internat

Prefectul județului Olt anunță că este infectat cu coronavirus și a fost internat

Prefectul județului Olt anunță că este infectat cu coronavirus și a fost internat.

Florin Homorean este contact direct al unuia dintre poliţiştii confirmaţi cu noul coronavirus.

„În  urma cu câteva  minute am fost internat la Spitalul Judetean  de Urgenta Slatina, fiind confirmat cu virusul Sars-Cov-2. In cursul zilei de ieri, pentru a nu exista vreo suspiciune cu privire la contactul meu cu persoane pozitive, am fost testat, cu rezultat pozitiv astazi.  Starea mea de sanatate este buna, nu prezint simtomatologie specifica Covid-19. Fac un apel la responsabilitate pentru toti cetatenii din judetul Olt! Virusul nu iartă pe nimeni! Va doresc multa sanatate!”, a transmis prefectul Florin Homorean.


În judeţul Olt sunt 368 de cazuri de coronavirus confirmat şi 15 decese.

Tot mai multe cazuri de coronavirus în tot mai multe instituții publice din Olt. După spitalele din Slatina, Caracal și Corabia, după cazurile de la Direcția de Sănătate Publică și după Inspectoratul de Poliție Județean Olt, unde numărul de cazuri ia proporțiile unui focar, și la Tribunalul Olt a pătruns noul virus.

 
La Tribunalul Olt infecția s-ar manifesta la o grefieră, potrivit site-ului imperativ.ro. Publicația on-line mai dă ca sigură și infectarea unui notar public.

Informații îngrijorătoare au venit de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, unde nu mai puțin de cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate, printre victimele virusului numărându-se și șeful instituției, comisarul șef Mihai Mihalache, dar și unul dintre cei doi adjuncți ai săi, respectiv Eduard Bîlă.

De asemenea, șeful Poliției Slatina, comisarul șef Victor Vladu, a fost, și el, diagnosticat cu SARS-CoV-2.

De asemenea, un nou caz a apărut și la Direcția de Sănătate Publică Olt, unde purtătorul de cuvânt al instituției a fost testat pozitiv.

Spitalele din Slatina, Caracal și Corabia au avut, și ele, mai multe cazuri, zeci de asistente, infirmiere și medici fiind infectați cu COVID-19.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...