Prefectura Suceava: Peste 2.700 persoane vindecate de COVID-19; doar 4 cazuri internate în 24 de ore

Prefectura Suceava: Peste 2.700 persoane vindecate de COVID-19; doar 4 cazuri internate în 24 de ore

Doar patru persoane diagnosticate cu COVID-19 au fost internate, în ultimele 24 de ore, în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, iar alte 69 au fost externate, nefiind înregistrat niciun caz în rândul personalului medical, a informat, vineri, Prefectura.

Potrivit sursei citate, în SJU Suceava se află internaţi 406 pacienţi, dintre care 123 pacienţi cu COVID-19, un număr de nouă la Secţia ATI, iar la nivelul Spitalului Municipal Rădăuţi sunt internaţi 35 de pacienţi COVID-19 şi 21 de persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Până în prezent, în judeţul Suceava au fost efectuate 21.887 de teste, iar conform situaţiei întocmită de către DSP se înregistrează un număr de 2.739 de persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu noul coronavirus.

În autoizolare la domiciliu se află în prezent 5.429 de persoane, iar în carantină instituţionalizată trei. De sub incidenţa acestor măsuri au ieşit, până în prezent, 18.249, respectiv 3.105 persoane. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

4 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

5 Ce nerușinare! / Șefa Curții Supreme, zâmbitoarea lângă atârnătoarea PSD Floriana Jucan!