Premierul Ciucă a transmis un mesaj de condoleanţe Guvernului şi poporului turc pentru pierderile suferite în explozia de la Istanbul

Premierul Ciucă a transmis un mesaj de condoleanţe Guvernului şi poporului turc pentru pierderile suferite în explozia de la Istanbul

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, duminică, în numele Guvernului de la Bucureşti, un mesaj de condoleanţe Guvernului şi poporului turc pentru pierderile suferite în explozia de la Istanbul şi urează recuperare deplină răniţilor în urma tragicului incident, conform Agerpres .

Nicolae Ciucă a transmi un mesaj de condoleanţe poporului turc FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

"Guvernul României transmite cele mai profunde condoleanţe Guvernului şi poporului turc în aceste vremuri marcate de pierderi şi durere. Suntem în deplină solidaritate cu prietenii şi partenerii noştri strategici din Turcia, urând recuperare deplină şi rapidă celor răniţi în explozia de la Istanbul", afirmat Nicolae Ciucă, duminică, într-un mesaj postat pe pagina de Twitter a Guvernului.

Cel puţin 6 persoane au fost ucise şi 53 rănite într-o explozie puternică ce a avut loc duminică după-amiază pe artera comercială foarte frecventată Istiqlal din centrul metropolei turce Istanbul, relatează presa locală citată de AFP şi Reuters.

După ce guvernatorul Istanbulului, Ali Yerlikaya, anunţase un prim bilanţ de 4 morţi şi 38 de răniţi, preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a precizat într-o intervenţie televizată că cel puţin 6 persoane au fost ucise şi 53 rănite în urma acestui ''atentat ticălos''.

''Autorii acestui atentat vor fi demascaţi. Populaţia noastră să fie sigură că autorii vor fi pedepsiţi'', a adăugat preşedintele turc.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”