Preşedinta CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, testată pozitiv la COVID-19

Preşedinta CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, testată pozitiv la COVID-19

Preşedinta clubului CSM Bucureşti, fosta campioană olimpică Gabriela Szabo, a anunţat joi că a fost diagnosticată pozitiv la noul coronavirus.

"Îmi pare rău să vă dau veşti mai puţin bune. Ştiu că nu aveţi chef de aşa ceva. Dar oare cine are? Din păcate, trebuie să ne obişnuim cu astfel de noutăţi în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi şi de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfinţenie măsurile impuse de autorităţi, iată, nu suntem feriţi în niciun fel de acest virus care ne-a dat vieţile peste cap", a scris fosta campioană la atletism pe pagina sa de Facebook .

Ea a precizat că starea de sănătatea este bună, dar se vede nevoită să stea izolată în următoarele două săptămâni.

"Am ţinut să aflaţi despre starea mea de sănătate de la mine şi nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Şi sper să fiu aşa şi peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: 'gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare'. Nu ştiu ce să mai cred. Aveţi grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejaţi-vă. Să ne auzim cu bine!", a mai scris Szabo.
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...