Președintele către PNL: „Vă rog din suflet să nu greșiți!”

Președintele către PNL: „Vă rog din suflet să nu greșiți!”

Președintele Klaus Iohannis le-a cerut liberalilor, duminică, la Timișoara, să nu rateze guvernarea pe care le-o încredințează începând din această săptămână. ”Vă rog din suflet să nu greșiți”, le-a spus șeful statului liderilor PNL. 

”Am început destul de bine. Ați văzut fețele lor la moțiune? Îngropăciune, nu alta. Da, așa pățește cine se ia de români, pierde. Dar, dragii mei, vă rog din suflet să nu greșiți, să nu subevaluați potențialul PSD, să nu-i subevaluați pe pesediști, PSD este în continuare un adversar foarte puternic, este adânc înșurubat în structurile statului. Dacă există stat paralel în România, atunci acesta este PSD, sunt atât de înșurubați și sunt în paralel cu interesele românilor”, a spus Iohannis.

Acesta le-a atras atenția liberalilor că ”războiul nu s-a terminat, luați aminte, urmează prezidențialele, localele și parlamentarele”

”Avem un hop greu de trecut, pe voi vă așteaptă o perioadă foarte dificilă. Această perioadă va fi foarte dificilă fiindcă PSD este tot acolo, PSD are de departe cei mai mulți parlamentari, PSD controlează majoritatea județelor, are cei mai mulți primari. Da, veți guverna cu un guvern de tranziție, toti vă vor ataca. Și să nu credeți cumva că pesediștii vor ceda puterea ușor”, le-a explicat Iohannis liberalilor, spunând că se așteaptă la ”tot felul de piedici” și la ”boicotarea guvernului”. 

Acesta a arătat că există ”o minciună gogonată” pe care vrea să o dezmintă: ”Nu vor exista tăieri de pensii și salarii”. 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

2 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Așa o fi?