Președintele către PNL: „Vă rog din suflet să nu greșiți!”

Președintele Klaus Iohannis le-a cerut liberalilor, duminică, la Timișoara, să nu rateze guvernarea pe care le-o încredințează începând din această săptămână. ”Vă rog din suflet să nu greșiți”, le-a spus șeful statului liderilor PNL. 

”Am început destul de bine. Ați văzut fețele lor la moțiune? Îngropăciune, nu alta. Da, așa pățește cine se ia de români, pierde. Dar, dragii mei, vă rog din suflet să nu greșiți, să nu subevaluați potențialul PSD, să nu-i subevaluați pe pesediști, PSD este în continuare un adversar foarte puternic, este adânc înșurubat în structurile statului. Dacă există stat paralel în România, atunci acesta este PSD, sunt atât de înșurubați și sunt în paralel cu interesele românilor”, a spus Iohannis.

Acesta le-a atras atenția liberalilor că ”războiul nu s-a terminat, luați aminte, urmează prezidențialele, localele și parlamentarele”

”Avem un hop greu de trecut, pe voi vă așteaptă o perioadă foarte dificilă. Această perioadă va fi foarte dificilă fiindcă PSD este tot acolo, PSD are de departe cei mai mulți parlamentari, PSD controlează majoritatea județelor, are cei mai mulți primari. Da, veți guverna cu un guvern de tranziție, toti vă vor ataca. Și să nu credeți cumva că pesediștii vor ceda puterea ușor”, le-a explicat Iohannis liberalilor, spunând că se așteaptă la ”tot felul de piedici” și la ”boicotarea guvernului”. 

Acesta a arătat că există ”o minciună gogonată” pe care vrea să o dezmintă: ”Nu vor exista tăieri de pensii și salarii”. 

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acesta este graficul estimat după care ar putea evolua epidemia în România. A fost consultat inclusiv de premi…

2 VIDEO Când am putea ieși din case? Alexandru Rafila: După data de 15 mai. Multe măsuri vor rămâne în vigoare m…

3 ULTIMA ORĂ / În China a reizbucnit epidemia! Reuters anunță că un județ din provincia Henan a fost izolat comple…

4 Asistentă dintr-un spital care primește bolnavi cu coronavirus: Vecinii mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamen…

5 Doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu a preluat comanda Spitalului Județean Suceava și a început reorgan…

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă ești miliardar te poți muta acum pe noul yacht în formă de insulă