Președintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan, audiat la DIICOT

Președintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan, audiat la DIICOT

Președintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan, s-a prezentat marți la sediul DIICOT, unde a fost citat în calitate de martor într-un dosar legat de deturnarea unor bani primiți de FRF de la FIFA. * Audieri la DIICOT într-un dosar legat de deturnarea de fonduri de la FIFA

La intrarea în sediul DIICOT, Iuliu Mureșan a spus că nu știe de ce a fost chemat de procurori.

Marți dimineață, la sediul DIICOT a fost audiat și Patrițiu Abrudan, fost arbitru FIFA și fost vicepreședinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), în prezent observator din partea CCA.

De asemenea, la audieri este așteptat și Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani.

Potrivit unor surse judiciare, în perioada 2010-2012, s-a constituit un grup infracțional organizat prin care s-a urmărit însușirea sumei de peste un milion dolari, bani proveniți din finanțarea FRF de către FIFA, care au fost supuși unui proces de reciclare, fiind efectuate transferuri succesive prin conturile mai multor persoane juridice și fizice.

Infracțiunile vizate de acest dosar sunt de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare și spălare de bani.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…