Preşedintele companiei Pfizer a estimat că lumea va reveni la condiţii aproape normale peste câteva luni

Preşedintele companiei Pfizer a estimat că lumea va reveni la condiţii aproape normale peste câteva luni

Într-un interviu la televiziunea israeliană, preşedintele companiei americane Pfizer, Albert Bourla, a estimat că lumea va reveni la condiţii aproape normale peste câteva luni, dar coronavirusul nu va fi eradicat şi va continua să se manifeste. Compania pe care o conduce îşi propune să producă un vaccin care să se administreze o dată pe an şi care să acopere toate variantele de coronavirus. Relatează corespondentul nostru Dragoş Ciocîrlan.

Reporter: Dragoş Ciocîrlan – Albert Bourla a declarat că Pfizer își propune să producă o doză anuală pentru a acoperi toate variantele de COVID. El i-a acuzat pe cei care se opun vaccinării că au provocat, prin dezinformare, milioane de decese.”Virusul nu va fi eradicat, va rămâne cu noi în anii următori”, a mai spus Bourla. El a subliniat că vor mai fi anomalii precum Omicron. Acest virus are tendința de a crea noi variante.

Până în prezent, spre deosebire de alte variante, numai Omicron a reușit să ocolească protecția, dar vaccinarea rămâne eficientă în prevenirea spitalizării cazurilor foarte grave. Președintele companiei Pfizer, Albert Bourla, a declarat la televiziunea israeliană că în mod regulat antivacciniștii postează online informații false despre el și îi trimit scrisori de amenințare./mnecula/lalexandrescu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 23 ianuarie

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia