Președintele Iohannis și ministrul Justiției au avut o discuție la Cotroceni. T.Toader i-ar fi lăsat o mapă

Președintele Iohannis și ministrul Justiției au avut o discuție la Cotroceni. T.Toader i-ar fi lăsat o mapă

Președintele Iohannis și ministrul Justiției au avut o discuție la Cotroceni. T.Toader i-ar fi lăsat o mapă. Discuția a fost confirmată de Tudorel Toader în urmă cu câteva minute pentru postul Digi 24.

Ministrul Tudorel Toader a participat marţi, 20 februarie, la ceremonia de la Cotroceni, unde noua generaţie de magistraţi  depus jurământul în faţa preşedintelui Iohannis.

Cu această ocazie, preşedintele Iohannis şi ministrul Toader au avut o discuţie de peste o oră despre situaţia din Justiţie.

 Ministrul Tudorel Toader a afirmat joi, 15 februarie, că pe 22 februarie, la ora 18.00, va anunţa decizia cu privire la şefa DNA, într-o declaraţie de presă la Ministerul Justiţiei. Astfel, discuţia cu preşedintele Iohannis a avut loc cu două zile înainte de acest anunţ. Preşedintele a declarat la conferinţa de presă de joi seara că se aşteaptă ca ministrul Toader să ia o decizie pe baza unor argumente juridice solide, pe care să i le prezinte şi lui înainte de anunţul public.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…