Primarul Londrei, Sadiq Khan: omagiu adus lui Nicu, șoferul de autobuz din Galați, care a murit infectat de Coronavirus

Primarul Londrei, Sadiq Khan: omagiu adus lui Nicu, șoferul de autobuz din Galați, care a murit infectat de Coronavirus

Regatul Unit a înregistrat duminică 413 decese suplimentare, în spitalele cu pacienţi  infectați cu noul coronavirus, cifră care ridică bilanţul total la 20.732 de morţi în această ţară, potrivit AFP.

Nicu Enciu este un fost pompier din Brăila și se afla în Londra de mai bine de patru ani. El lucra ca șofer de autobuz și se numără printre pacienții care au decedat din pricina infecției cu Covid-19. În total, 23 de șoferi londonezi ai murit de Coronavirus.

„Știa ce se va întâmpla: înainte de a fi cuplat la aparatele de ventilat, și-a sunat soția și fata și și-a luat la revedere. Primarul Londrei, Sadiq Khan, i-a adus un ultim omagiu – a semnalat jurnalistul Mircea Marian pe pagina personală de Facebook.

„I’m devastated to hear that Nicu Enciu has tragically lost his life after testing ­positive for coronavirus. Just like my dad, he moved to our city in search of a better life and loved working as a bus driver in South London“ – a scris primarul Londrei.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Nicu Enciu, a fost un om curajos. Și o lecție de la Londra, de la primarul Sadiq Khan, pentru politicienii români și comunicatorii strategici: mor de coronavirus oameni, oameni care lasă în urmă familii, nu numere și patologii”, consemnează jurnalistul.

Sursa Foto: Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...