Primarul municipiului Galaţi: Suntem prima primărie din România care câştigă un proces cu ANAF

Primarul municipiului Galaţi: Suntem prima primărie din România care câştigă un proces cu ANAF

Primăria municipiului Galaţi a câştigat în instanţă un proces cu ANAF prin care va primi 15 milioane de lei, a anunţat miercuri primarul Ionuţ Pucheanu.

''Suntem prima primărie din România care câştigă un proces cu ANAF, cu Finanţele, pentru un TVA extrem de consistent. Sunt vreo 15 milioane de lei, TVA plătit pentru achiziţia troleibuzelor, de acum trei - patru ani. De atunci ne judecăm. Noi am spus de la bun început că e cu taxare inversă, dar asta e, a trebuit să plătim la momentul respectiv. Acum am câştigat, deschidem Cutia Pandorei şi pentru restul municipalităţilor din România'', a spus Ionuţ Pucheanu.

Potrivit acestuia, municipalitatea ar avea de primit 15 milioane de lei, plus alte sume accesorii, care încă nu s-au calculat.

''Posibil să se dubleze efectiv suma'', a precizat Ionuţ Pucheanu, care a adăugat că banii ar putea fi investiţi în modernizarea arterei principale a municipiului, strada Domnească.

''De 30 de milioane de lei, cel mai probabil cred că putem face strada Domnească, dar, dacă ar rămâne bani, ar putea fi amenajată şi o parcare subterană peste drum de sediul Primăriei Galaţi", a arătat Pucheanu. AGERPRES/ (AS - autor: Dan Paic, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”