„Prin răzbunare nu se va inventa vaccinul”/Firea, reacție dementă după înlocuirea lui Streinu Cercel din comisia anti-COVID

„Prin răzbunare nu se va inventa vaccinul”/Firea, reacție dementă după înlocuirea lui Streinu Cercel din comisia anti-COVID

Firea, reacție dementă după înlocuirea Streinu Cercel din comisia anti-COVID!

„Prin răzbunare nu se va inventa vaccinul anti-covid! Și nici nu se va limita răspândirea virusului. Într-o vreme în care toți specialiștii trebuie să fie ascultați și susținuți (nu avem așa mulți!), ne răfuim cu ei și îi ducem în malaxorul politic. Suntem normali (la cap)? Nu putem îngropa securea războiului politic dement măcar cât suferă toată țară, toată planeta?”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

„Și, în fond, cu ce a greșit? S-a dovedit a fi o minciună confecționată cea despre carantinarea tuturor persoanelor de peste 65 de ani la hotel. Documentul din februarie se referea la seniorii care nu au familie și prieteni care să-i aprovizioneze cu medicamente și alimente. Iar în privința proiectului privind testarea pe scară largă a ceratenilor, unde e vina? Toate țările aplică, deja, astfel de soluții medicale. Sunt utile, necesare, chiar vitale”, a continuat Firea.

Ea a adăuga că „ar fi ieșit în apărarea oricărui medic nedreptățit”.

Firea și Streinu Cercel anunțau, la sfârșitul lunii martie, un plan de testare a bucureștenilor. Acordul semnat cu Institutul Matei Balș prevedea testarea unui eșantion 10.500 de bucureșteni cu teste rapide cumpărate de Primăria Capitalei sau primăriile de sector.

După ce a anunțat proiectul de testare în masă a bucureștenilor, fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, a demisionat. Planul a fost criticat de premierul Ludovic Orban și nu are avizul Guvernului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…