Prinții britanici nu se împacă nici de dragul mamei lor. Harry participă virtual la un eveniment dedicat Prințesei Diana, după ce William nu va mai fi în sală

Prinții britanici nu se împacă nici de dragul mamei lor. Harry participă virtual la un eveniment dedicat Prințesei Diana, după ce William nu va mai fi în sală

Prințul Harry a participat prin videoconferință la un eveniment dedicat Prințesei Diana, doar după ce Prințul William a plecat de acolo.

Prinții Harry și William nu se mai suportă nici virtual în aceeași cameră FOTO arhiva Adevărul

Războiul dintre cei doi frați a ajuns la punctul în care nu pot fi în aceeași încăpere, nici măcar virtual, cu ocazia Premiilor Diana.

Mai întâi, William a ajuns la Muzeul Științei din Londra unde a susținut un discurs scurt și a acordat premii câștigătorilor din acest an.

Apoi, odată ce partea lui William s-a încheiat, Harry și-a făcut apariția virtual de acasă , din California.

Cu toate că nu va fi prezent fizic la ceremonia de acordare a premiilor, echipa Diana Award spune că Harry "va fi o parte importantă a celebrării premiilor, care are loc pe parcursul acestei săptămâni."

Anul trecut, Harry a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri în Los Angeles, în timp ce William a trimis un mesaj video înregistrat.

Diana Award a fost înființat la doi ani după moartea regretatei prințese, pentru a încuraja tinerii să facă schimbări pozitive în comunitățile lor, iar ceremonia din acest an marchează cea de-a 25-a aniversare a organizației.

Prezența separată a lui Harry și Will la eveniment vine la doar câteva zile după ce s-a raportat că Harry l-a contactat pe fratele său mai mare în timpul vizitei sale în Marea Britanie, în contextul diagnosticului de cancer al tatălui lor, Regele Charles, însă aceasta din urmă a respins o întâlnire.

O sursă din interiorul familiei regale britanice a remarcat că "preocuparea principală a Prințului de Wales este soția sa," Kate Middleton, și că nu l-a deranjat că nu l-a văzut pe Harry.

"Ar fi fost normal să mergi să vezi cum îi merge cumnatei care a avut o intervenție chirurgicală serioasă și să îți vezi nepoții," a adăugat sursa.

"Nu este normal. Este teribil de trist."

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat