Prinții William și Harry aduc un omagiu mamei lor, la 20 de ani de la moartea acesteia

Prinții William și Harry aduc un omagiu mamei lor, la 20 de ani de la moartea acesteia

Fiii prințesei Diana, prințul William și prințul Harry, aduc miercuri un omagiu mamei lor, cu ocazia comemorării a 20 de ani de la moartea acesteia, informează DPA.

Prinții urmează să se întâlnească cu reprezentanți ai unor organizații caritabile susținute de Diana în Grădinile Palatului Kensington din Londra (Kensington Gardens), reședință în care prințesa locuia alături de fii săi și de fostul său soț, prințul Charles.

William, 35 de ani, și Harry, 32 de ani, vor aduce un omagiu "vieții și activității mamei lor" și se vor întâlni cu reprezentanți ai unor instituții și organizații precum Great Ormond Street Hospital din Londra, National Aids Trust, Leprosy Mission și English National Ballet.

De asemenea, prinții vor întâlni un grădinar al palatului cu care mama lor se împrietenise, atunci când vor vizita grădina temporară, realizată în întregime din flori albe, creată pentru a marca această comemorare (White Garden), a indicat familia regală.

"Împreună vor reflecta asupra realizărilor semnificative ale prințesei și asupra moștenirii lăsată de aceasta prin activitatea sa, care continuă să influențeze atât de multe persoane azi", a indicat casa regală.

Înainte de eveniment, William și Harry au acordat interviuri în mass-media britanice despre Diana și despre impactul morții acesteia — într-un accident de mașină petrecut la Paris, pe 31 august 1997 — asupra copilăriei lor.

Publicul britanic a reacționat la moartea prințesei Diana printr-o revărsare uriașă de durere, în timp ce ziarele tabloide au publicat zvonuri neîntemeiate cu privire la faptul că sfârșitul acesteia ar fi fost pus la cale de membri importanți ai familiei regale sau de alte persoane din elita britanică.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Nuțu Cămătaru...

2 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

3 Ofițeri ai Marinei americane, filmați în timp ce făceau sex cu prostituate

4 „Sunt pregătită sa fiu Crăciuniță pentru tine” / Larisa Drăgulescu o dă în porno și pe Instagram?

5 Aroganță maximă / Fugarul Dragoș Săvulescu și-a comandat copil la o mamă-surogat