Prințul Charles și-a încheiat vizita oficială în România

Prințul Charles și-a încheiat vizita oficială în România

Prințul Charles și-a încheiat vineri după-amiază vizita oficială în România, după ce timp de trei zile a avut întâlniri cu oficiali din țara noastră, cu reprezentanți ai unor instituții de cultură și organizații neguvernamentale.

 În prima zi a vizitei oficiale, Alteța Sa Regală a depus o coroană de maci la Mormântul Eroului Necunoscut din Parcul Carol I și a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național "Steaua României" în Grad de Mare Cruce , în semn de "prețuire pentru activitatea în România și pentru promovarea imaginii acesteia în lume".

Joi, Prințul de Wales a vizitat Muzeul Satului ''Dimitrie Gusti'' , Parcul Natural Delta Văcărești și Fundația FARA România . Tot joi, Prințul Charles a fost primit de premierul Sorin Grindeanu și de Patriarhul Daniel . În cursul serii, Alteța Sa Regală a mers la Palatul Elisabeta și a fost celebrat în cadrul unei recepții la Athenee Palace Hilton .

Vineri, în ultima zi petrecută în România, Prințul Charles a făcut o scurtă plimbare în Centrul Vechi al Capitalei , a admirat Biserica Stavropoleos și a participat la un spectacol la Teatrul Național . La finalul vizitei, înaltul oaspete a mers la Hospice Casa Speranței , care a aniversat 25 de ani de activitate în România.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atâția sâni am, atâția se văd. Parcă e mai rău să nu ai”

2 Injecția care rezolvă cea mai mare problemă a bărbaților, în pat. Medicii spun că nu are efecte secundare, iar rezultatul este garantat VIDEO

3 „Suntem deja aici. România nu va trebui să lupte ca Ucraina”

4 „Gustul” manelelor și „lecția de manipulare a maselor cu Chris Martin”

5 ULTIMA ORĂ Trei stewardese de pe o cursă Wizzair rănite din cauza turbulențelor, preluate după aterizarea avionului pe Otopeni