Prințul Charles și-a încheiat vizita oficială în România

Prințul Charles și-a încheiat vizita oficială în România

Prințul Charles și-a încheiat vineri după-amiază vizita oficială în România, după ce timp de trei zile a avut întâlniri cu oficiali din țara noastră, cu reprezentanți ai unor instituții de cultură și organizații neguvernamentale.

 În prima zi a vizitei oficiale, Alteța Sa Regală a depus o coroană de maci la Mormântul Eroului Necunoscut din Parcul Carol I și a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național "Steaua României" în Grad de Mare Cruce , în semn de "prețuire pentru activitatea în România și pentru promovarea imaginii acesteia în lume".

Joi, Prințul de Wales a vizitat Muzeul Satului ''Dimitrie Gusti'' , Parcul Natural Delta Văcărești și Fundația FARA România . Tot joi, Prințul Charles a fost primit de premierul Sorin Grindeanu și de Patriarhul Daniel . În cursul serii, Alteța Sa Regală a mers la Palatul Elisabeta și a fost celebrat în cadrul unei recepții la Athenee Palace Hilton .

Vineri, în ultima zi petrecută în România, Prințul Charles a făcut o scurtă plimbare în Centrul Vechi al Capitalei , a admirat Biserica Stavropoleos și a participat la un spectacol la Teatrul Național . La finalul vizitei, înaltul oaspete a mers la Hospice Casa Speranței , care a aniversat 25 de ani de activitate în România.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!