Prinţul William și Kate împlinesc 12 ani de căsătorie. Fotografia postată cu ocazia aniversării FOTO

Prinţul William și Kate împlinesc 12 ani de căsătorie. Fotografia postată cu ocazia aniversării FOTO

Prințul William și soția sa, Kate, aniversează 12 ani de căsătorie. Cu acest prilej, cuplul regal a postat o fotografie pe rețelele de socializare, într-o ipostază mai puțin obișnuită.

Prințul William și soția sa, Kate, împlinesc 12 ani de căsătorie FOTO Profimedia

Căsătoria dintre Prințul William și Kate Middleton

William şi Kate s-au căsătorit la Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011, după o relaţie de opt ani. Căsătoria celor doi a fost evenimentul regal al anului 2011, la care au participat 2.000 de invitaţi.

Aproape 25 de milioane de persoane din Marea Britanie au urmărit ceremonia transmisă în direct la televizor, cu o audienţă la nivel global estimată la două miliarde de telespectatori.

După 12 ani de mariaj cuplul formează o familie fericită, alături de cei trei copii pe care îi au împreună: prinţul George, în vârstă de nouă ani, prinţesa Charlotte, şapte ani, şi prinţul Louis, de cinci ani.

Unde a fost realizată fotografia aniversară

Prinţul William şi soţia sa, Kate, au postat o fotografie online cu ocazia aniversării a 12 ani de căsătorie.

Fotografia postată cu prilejul aniversării FOTO Twitter

Fotografia postată cu prilejul aniversării FOTO Twitter

Potrivit dpa, fotografia, ar fi fost realizată în comitatul Norfolk, într-o zi însorită anul trecut. Imaginea îi potretizează pe cei doi departe de un cadru formal. Cu zâmbete largi pe față, cuplul părea hotărât să profite de vremea frumoasă, printr-o plimbare cu bicicletele.

William a fost surprins purtând ochelari de soare, blugi şi o cămaşă albastră. Mereu o apariție care s-a distins prin eleganță și rafinament, chiar și când vine vorba de făcut sport, Kate este îmbrăcată într-o cămaşă albă, delicată și feminină, asortată cu o pereche de blugi. La fel ca și soțul său, ea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare, pe care îi poartă pe cap.

Fotografia a fost postată pe contul oficial de Twitter al cuplului, însoțită de simplul mesaj „12 ani” şi un emoticon în formă de inimă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”