Procurorul Marius Bulancea, delegat șef al Secției a II-a din DNA

Procurorul Marius Bulancea, delegat șef al Secției a II-a din DNA

Procurorul general Augustin Lazăr a dispus delegarea lui Marius Bulancea în funcția de procuror-șef al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, cunoscută drept Secția a II-a din DNA.

Marius Bulancea îl înlocuiește pe Claudiu Dumitrescu la șefia Secției a II-a.

Delegarea lui Marius Bulancea intervine în contextul în care pe data de 22 iulie lui Claudiu Dumitrescu i-a expirat mandatul de trei ani la conducerea Secției a II-a a DNA.

Până în prezent, Marius Bulancea a fost consilier al procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, fiind implicat în mai multe proiecte finanțate de Uniunea Europeană, care vizau combaterea spălării banilor și corupției, recuperarea bunurilor.

De asemenea, el a făcut parte din echipe de investigare, printre care și cea care a finalizat dosarul "Gala Bute", în care Elena Udrea a fost trimisă în judecată pentru abuz în serviciu și luare de mită.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cine era femeia găsită moartă într-un geamantan, în Oradea

2 Nea ăsta e comisarul de poliție Cosmin Popovici, cu apartament în Spania și nenumărate proprietăți în țară / Nu poate justifica 1,3 milioane lei

3 Trebuie să vedeți asta / Va fi doar o chestiune de timp până când flagelul va ajunge în Europa...

4 Andrei Caramitru / Ghinea, Barna, Drulă și Moșteanu. Cam ăștia. Plus Cioloș. Trebuie să plece…

5 Posibil război civil în Ucraina și un nou pas al Rusiei spre Gurile Dunării, două dintre consecințele înghețării ostilităților în țara vecină