Prognoza meteo pentru marți, 25 aprilie. Va ploua în a doua parte a zilei în multe zone din țară

Prognoza meteo pentru marți, 25 aprilie. Va ploua în a doua parte a zilei în multe zone din țară

Meteorologii au emis prognoza pentru ziua de marți, 25 aprilie. În multe regiuni din țară se vor semnala precipitații sub formă de ploaie în a doua parte a zilei.

Ploaie - arhiva foto

Marți, 25 aprilie 2023 va ploua în mai multe localități din țară, mai ales în a doua parte a zilei, transmite Administrația Națională de Mteorologie (ANM). Meteorologii au emis luni o avertizare de vreme severă valabilă până miercuri, 26 aprilie, ora 22.00.

În cursul zilei, va ploua în majoritatea regiunilor din țară, mai ales în a doua parte a zilei. Vântul va sufla cu putere, mai ales în zonele de deal și de munte.

Trecător vor fi descărcări electrice însoțite de tunete, iar local se va semnala și grindina.

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade Celsius, iar cele minime între 2 și 12 grade Celsius.

În Capitală cerul va fi înnorat și va ploua în averse. Este posibil să apară și descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius.

Cum va fi vremea în marile orașe

La malul mării cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla cu 25 de km/h și sunt șanse minime de precipitații. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius.

În Brașov se vor semnala ploi, iar trecător vor fi și descărcări electrice. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.

În Focșani cerul va fi înnorat, iar după-amiază apar ploile sub formă de averse. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius.

În Oradea cerul va fi înnorat, vântul va sufla cu 25 de km/h, iar spre seară apar ploile. Temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.

În Iași vremea va fi instabilă, mai ales în a doua parte a zilei când se vor semnala averse. Vântul va sufla cu 30 de km/h, temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius.

Marți, în Craiova, va ploua pe tot parcursul zilei și se vor semnala unele descărcări electrice. Vântul va sufla dinspre VSV, temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...