PSD Arad anunţă că l-a exclus din partid pe deputatul Căprar, dar acesta contestă decizia

PSD Arad anunţă că l-a exclus din partid pe deputatul Căprar, dar acesta contestă decizia

PSD Arad a anunţat miercuri, printr-un comunicat de presă, că l-a exclus pe deputatul Dorel Căprar din partid, însă acesta spune că decizia nu este statutară, o va contesta şi se consideră membru în continuare.

"În urma hotărârii Biroului Permanent Judeţean al PSD Arad, întrunit în şedinţa statutară în data de 30 aprilie 2020, deputatul Dorel Căprar a fost exclus din Partidul Social Democrat. Facem aceste precizări pentru a accentua faptul că orice declaraţie sau luare de poziţie, exprimată de Dorel Căprar, în spaţiul public, nu reprezintă punctul de vedere al PSD, ci strict opiniile domnului deputat Căprar", arată comunicatul transmis de conducerea PSD Arad.

Contactat de AGERPRES, Dorel Căprar, care este fost preşedinte al organizaţiei judeţene PSD, a declarat că decizia nu a fost luată în mod statutar, motiv pentru care se consideră în continuare membru de partid.

"Mi se pare o lipsă de tact politic total faptul că au iniţiat această excludere a mea în data de 30 aprilie şi au trimis comunicatul în 13 mai. (...) Această excludere este în afara statutului, a fost făcută în cadrul unei şedinţe de Birou online, într-o seară imediat după o ieşire a mea împotriva preşedintelui Ciolacu şi a secretarului general Stănescu. Conform statutului, membrii Biroului sunt şi parlamentarii. De când a pus mâna pe organizaţie, Mihai Fifor şi gaşca lui nu au mai catadicsit să ne invite la nicio întâlnire politică atât fizic cât şi online, pe mine şi pe deputatul Todor", a spus Dorel Căprar.

Întrebat dacă se consideră în continuare membru PSD, Căprar a declarat: "Evident că sunt membru PSD. Dacă mă uit cine a semnat această decizie, nu aş vrea să îi jignesc, dar par nişte caricaturi de politicieni (...) O să vedem decizia Comitetului Executiv. Eu sunt în termen, fac contestaţie, o voi depune şi voi merge în instanţă şi nu mă voi lăsa până nu va ieşi adevărul la iveală".

Deputatul a mai spus că "Fifor, Ciolacu şi Stănescu au dus partidul ăsta într-o zonă de sub 20%" din opţiunile românilor.

La începutul lunii februarie, alegerile interne din PSD Arad au fost câştigate de deputatul Dorel Căprar, care a fost singurul candidat pentru preşedinţia filialei judeţene. Totuşi, în 10 februarie, Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis ca alegerile să fie organizate din nou. Astfel, la scrutinul intern din 22 februarie, Mihai Fifor a fost cel care a câştigat preşedinţia PSD Arad, la o diferenţă de cinci voturi în faţa lui Căprar, respectiv 64 de voturi contra 59 de voturi.

Dorel Căprar a fost trimis în judecată, în 7 aprilie, de către procurorii DNA, în dosarul cu privire la DRDP Timişoara, el fiind acuzat de trafic de influenţă şi complicitate la luare de mită. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mariana Moculescu s-a pozat aproape goală, într-o poziție sexuală! Cică e bonus pentru fani....

2 VIDEO Planeta sexuală Moldova / Agresoarea avea un cârnat pe care a încercat să-l introducă în vaginul femeii

3  Vlăduța Lupău, știți, aia despre care a întrebat Florin Călinescu ce a întrebat...

4 „Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie…” / Femeia asta e nimfomană?

5 „Nu va mai reveni pe teren”