PSD are hoția în genă! Dăncilă, acuzată că a furat o poză de la InquamPhotos!

Dăncilă, acuzată că folosește o fotografie InquamPhotos fără drepturi de autor. Octav Ganea: ”Nerespectarea dreptului fotojurnaliștilor tocmai din partea politicienilor are un impact negativ asupra industriei de publishing”.

Viorica Dăncilă a ilustrat ultima postare de pe Facebook, în care îl provoacă pe Iohannis la o dezbatere, cu o fotografie realizată de agenția Inquam Photos fără să aibă dreptul de a o folosi, potrivit reprezentanților agenției.

Fotografia îl arată pe Klaus Iohannis ieșind de la cabina de vot.

”Observăm cu amărăciune, dar nu cu o reală surprindere, faptul că partidele politice au ignorat apelul agenției foto InquamPhotos pentru respectarea dreptului de autor. Cel mai recent exemplu este folosirea de către un candidat intrat în turul 2 a unei fotografii în scopul de a-l invita pe contracandidat la o dezbatere. Considerăm că nerespectarea dreptului fotojurnaliștilor tocmai din partea politicienilor, care ar trebui să fie primii care respectă legea, are un impact negativ asupra industriei de publishing. Reiterăm solicitarea formulată la începutul campaniei și solocităm stafurilor să respecte fotoreporterii și legea dreptului de autor”, a declarat pentru G4Media.ro Octav Ganea, fotojurnalistul InquamPhotos.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!

4 Veste devastatoare pentru PSD: Între 25-30% din electoratul tradițional al partidului nu se va prezenta la vot…

5 Raport intern / Femeia vaccinată cu serul anti COVID Oxford-Astra Zeneca a făcut mielită transversă