PSD are hoția în genă! Dăncilă, acuzată că a furat o poză de la InquamPhotos!

PSD are hoția în genă! Dăncilă, acuzată că a furat o poză de la InquamPhotos!

Dăncilă, acuzată că folosește o fotografie InquamPhotos fără drepturi de autor. Octav Ganea: ”Nerespectarea dreptului fotojurnaliștilor tocmai din partea politicienilor are un impact negativ asupra industriei de publishing”.

Viorica Dăncilă a ilustrat ultima postare de pe Facebook, în care îl provoacă pe Iohannis la o dezbatere, cu o fotografie realizată de agenția Inquam Photos fără să aibă dreptul de a o folosi, potrivit reprezentanților agenției.

Fotografia îl arată pe Klaus Iohannis ieșind de la cabina de vot.

”Observăm cu amărăciune, dar nu cu o reală surprindere, faptul că partidele politice au ignorat apelul agenției foto InquamPhotos pentru respectarea dreptului de autor. Cel mai recent exemplu este folosirea de către un candidat intrat în turul 2 a unei fotografii în scopul de a-l invita pe contracandidat la o dezbatere. Considerăm că nerespectarea dreptului fotojurnaliștilor tocmai din partea politicienilor, care ar trebui să fie primii care respectă legea, are un impact negativ asupra industriei de publishing. Reiterăm solicitarea formulată la începutul campaniei și solocităm stafurilor să respecte fotoreporterii și legea dreptului de autor”, a declarat pentru G4Media.ro  Octav Ganea, fotojurnalistul InquamPhotos.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /