PSD: Începând de azi, campania electorală a lui Iohannis va costa România câte 6,9 milioane de euro pe zi

PSD: Începând de azi, campania electorală a lui Iohannis va costa România câte 6,9 milioane de euro pe zi

Social-democraţii susţin că, "începând de azi", campania electorală a preşedintelui Klaus Iohannis "va costa România câte 6,9 milioane de euro pe zi reprezentând fonduri europene neabsorbite la Ministerul Transporturilor şi la Ministerul Dezvoltării".

"Începând de azi, campania electorală a lui Iohannis Beţe-n-Roate va costa România câte 6,9 milioane euro/zi reprezentând fonduri europene neabsorbite la Ministerul Transporturilor şi la Ministerul Dezvoltării. Aceasta e în medie valoarea fondurilor europene absorbite pe zi lucrătoare de cele două ministere în 2018. După expirarea perioadei de 45 de zile de interimat, aceste ministere lipsite de miniştri nu mai pot deconta facturile pentru proiectele cu fonduri europene. În ultimii doi ani, PSD a accelerat semnificativ absorbţia banilor europeni, dar rezultatele ar fi putut fi mai bune dacă Iohannis nu ar băga beţe-n roate", susţine PSD, joi, într-o postare pe pagina oficială de Facebook .



Pe 7 ianuarie, Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, ca viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, interimar, şi decretul pentru desemnarea Rovanei Plumb, ministrul Fondurilor Europene, ca ministru al Transporturilor, interimar. Conform legii, interimatul funcţiei de ministru este de 45 de zile.

Miercuri, premierul Viorica Dăncilă a transmis şefului statului noile propuneri de numire a miniştrilor Transporturilor şi Dezvoltării Regionale.

La Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, noua propunere este Daniel Suciu, iar la Ministerul Transporturilor - Răzvan Cuc. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...