Punem și noi o întrebare: Domnilor Iohannis și Cioloș, de ce nu le spuneți românilor cum a ajuns Vasile Dâncu în Guvernul tehnocrat?

Punem și noi o întrebare: Domnilor Iohannis și Cioloș, de ce nu le spuneți românilor cum a ajuns Vasile Dâncu în Guvernul tehnocrat?

Stimați cititori, ați observat niște lucruri? Despre un personaj aparte. E sociolog. Din cei despre care spunea Alina Mungiu Pippidi că au fost toți la Secu. Da, Vasile Dâncu. Voi ați observat că Dâncu ăsta era la Oprea acasă în dcembrie 2009? Și tot el îi făcea laudatio lui Maior când își lansa vreo carte? Luni seara, la TVR1, primarul de Baia Mare a spus că Dâncu era cu Coldea la sediul MApN, pritocind formarea UNPR cu Oprea. Dâncu apare și în poze la meciuri ale echipei naționale cu Dragnea de mână. Îl găsim și în Academia lui Oprea. Și tot el a fost ministrul Propagandei în Guvernul Adrian Năstase. Iar firma lui de sondaje lucrează exclusivități pentru Digi 24. Directorul lui intră frecvent la Digi 24 pentru a comenta „pe partea sociologică”. Cu toate acestea, senin, președintele Iohannis l-a acceptat în Guvernul tehnocrat condus de onestul Dacian Cioloș. Și pe ce post, taman pe scaunul lăsat cald de Dragnea, la ministerul Dezvoltării...

Așadar, domnilor Iohannis și Cioloș, punem și noi o întrebare: De ce nu le spuneți românilor cum a ajuns Vasile Dâncu în Guvernul tehnocrat?

Sau sunteți și voi, „ca și” el, doar niște marionete?






Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...