Punem și noi o întrebare: Domnilor Iohannis și Cioloș, de ce nu le spuneți românilor cum a ajuns Vasile Dâncu în Guvernul tehnocrat?

Stimați cititori, ați observat niște lucruri? Despre un personaj aparte. E sociolog. Din cei despre care spunea Alina Mungiu Pippidi că au fost toți la Secu. Da, Vasile Dâncu. Voi ați observat că Dâncu ăsta era la Oprea acasă în dcembrie 2009? Și tot el îi făcea laudatio lui Maior când își lansa vreo carte? Luni seara, la TVR1, primarul de Baia Mare a spus că Dâncu era cu Coldea la sediul MApN, pritocind formarea UNPR cu Oprea. Dâncu apare și în poze la meciuri ale echipei naționale cu Dragnea de mână. Îl găsim și în Academia lui Oprea. Și tot el a fost ministrul Propagandei în Guvernul Adrian Năstase. Iar firma lui de sondaje lucrează exclusivități pentru Digi 24. Directorul lui intră frecvent la Digi 24 pentru a comenta „pe partea sociologică”. Cu toate acestea, senin, președintele Iohannis l-a acceptat în Guvernul tehnocrat condus de onestul Dacian Cioloș. Și pe ce post, taman pe scaunul lăsat cald de Dragnea, la ministerul Dezvoltării...

Așadar, domnilor Iohannis și Cioloș, punem și noi o întrebare: De ce nu le spuneți românilor cum a ajuns Vasile Dâncu în Guvernul tehnocrat?

Sau sunteți și voi, „ca și” el, doar niște marionete?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Urmează două rețineri la vârful politicii...

2 BREAKING CCR a respins sesizarea președintelui Iohannis și a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor p…

3 Ca-n filme! Ea este consiliera PNL care l-a prins pe omul lui Tudorache cu procesele verbale moșmondite!

4 Asta se lasă cu pușcărie! / DOCUMENTUL care confirmă că la Sectorul 1 s-au găsit în urne mai multe buletine de v…

5 ȘOC la vârful UE! Fondarea unei noi UE fără Ungaria și Polonia! Premierul Olandei încalcă în premieră un tabu …