Radu Drăgușin și Pușcaș, decisivi pentru Genoa. Goluri care duc „grifonii” pe locul doi în Serie B VIDEO

Radu Drăgușin și Pușcaș, decisivi pentru Genoa. Goluri care duc „grifonii” pe locul doi în Serie B VIDEO

Dacă în ceea ce-l privește pe căpitanul Vlad Chiricheș lucrurile stau sub semnul întrebării după accidentarea acestuia, în schimb în atac pare că stăm bine, cu două săptămâni înainte de starul preliminariilor pentru Euro 2024. Românii marchează la foc automat, chiar dacă o fac în a doua ligă italiană.

George Pușcaș e în formă bună în perspectiva jocurilor de la națională. Foto Sportpictures

Ultimii performeri sunt Radu Drăgușin și George Pușcaș, care au punctat câte o dată în victoria obținută de Genoa pe teren propriu în fața celor de la Cosenza, scor 4-0, în etapa cu numărul 28 din Serie B. Primul a deschis scorul în minutul 33 și a ajuns la al treilea său gol din acest sezon.

După o oră de joc, a intrat în scenă George Pușcaș, care a dus scorul la 3-0. Pentru atacantul de 26 de ani a fost al patrulea gol marcat în acest sezon de Serie B. Rezultatul a urcat-o pe Genoa pe locul 2 în clasamentul din Serie B, pe loc care duce direct în prima liga italiană. Pe primul loc e Frosinone (61 de puncte), urmată de Genoa (50) și Bari (49).

Denis Drăguș, doar rezervă

Ambii internaționali români au evoluat toate cele 90 de minute ale meciului, dar Denis Drăguș a rămas pe banca de rezerve pe toată durata jocului. Toți cei trei jucători de la Genoa sunt convocați de selecționerul Edi Iordănescu la națională pentru meciurile din preliminariile Euro 2024 cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?