Rareş Bogdan: Prefectul şi subprefectul de Arad au intrat în concediu medical încercând să blocheze alegerile de duminică

Rareş Bogdan: Prefectul şi subprefectul de Arad au intrat în concediu medical încercând să blocheze alegerile de duminică

Europarlamentarul Rareş Bodgan, prim-vicepreşedintele PNL, a declarat miercuri, la Brăila, că prefectul şi subprefectul de Arad au intrat în concediu medical încercând să blocheze alegerile de duminică, însă reprezentanţii Guvernului Ludovic Orban "le-au găsit leacul".

"În acest moment pesediştii sunt fierţi, pesediştii sunt disperaţi. Au dat ordin să intre în concedii medicale pentru a nu fi demişi. La Arad, prefectul şi subprefectul au intrat în concediu medical încercând să blocheze alegerile de duminică. Cu toate acestea, Ludovic Orban, împreună cu Marcel Vela şi Cătălin Predoiu le-au găsit leacul şi mâine vor anunţa cum le-au venit de hac", a afirmat Rareş Bogdan, la o întâlnire electorală organizată de către PNL cu preşedintele Klaus Iohannis, candidatul liberalilor la prezidenţiale.

În context, Rareş Bogdan le-a cerut membrilor şi simpatizanţilor PNL prezenţi în Sala Polivalentă din Brăila să se mobilizeze şi să contribuie la obţinerea unui scor de peste 50%, încă din primul tur, pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale de duminică.

"Dragii mei, vă rog din suflet să nu vă culcaţi pe o ureche, să nu dănţuiţi, să vă gândiţi că suntem în momentul istoric în care, împreună cu cel mai important candidat al Dreptei pe care l-a avut România, în ultimii 30 de ani, putem scrie istorie. Tocmai de aceea, următoarele trei zile şi mai ales ziua de duminică, sunt zile esenţiale în care dumneavoastră trebuie să vă purtaţi ca nişte oameni care să convingă fiecare vecin, fiecare prieten pentru a vota ceea ce trebuie pentru România, pentru o Românie normală, pentru a vota respectând cele trei cuvinte: Klaus Iohannis preşedinte... Gândiţi-vă că trebuie să câştigăm acumulând un număr de voturi care să ne plaseze, pentru prima dată în ultimii 29 de ani, cu un candidat la Preşedinţie care să obţină încă din primul tur peste 50%. Nu este greu pentru că avem de la cea mai mare distanţă, cel mai bun candidat la Preşedinţia României: Klaus Iohannis", a spus Rareş Bogdan.

Eurodeputatul PNL a ţinut să îi transmită un salut de la distanţă şi premierului României, Ludovic Orban, care nu a putut veni la evenimentul organizat la Brăila.

"Îl salut de la distanţă pe prietenul meu, Ludovic Orban, premierul României, care a desfăcut cutia cu maimuţe. Îi mulţumesc, aduce satisfacţie milioanelor şi milioanelor de români care au fost umiliţi în aceşti ani de o guvernare, care a ridicat prostia, trufia, clientelismul la rang de virtute", a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.

La reuniunea de la Brăila au mai fost prezenţi, alături de preşedintele Klaus Iohannis, şi secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, noul coordonator al campaniei electorale pentru prezidenţiale al PNL, Dan Motreanu, vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu. La evenimentul electoral găzduit de Sala Polivalentă din Brăila au participat, potrivit organizatorilor, peste 3.000 de persoane, membri şi simpatizanţi liberali. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”