Rareș Bogdan, text devastator la adresa judecătorilor CCR: Ca niște tâlhari care jefuiesc o bancă și plătesc martori să le asigure alibiurile!

Rareș Bogdan, text devastator la adresa judecătorilor CCR: Ca niște tâlhari care jefuiesc o bancă și plătesc martori să le asigure alibiurile!

Rareș Bogdan, text devastator la adresa judecătorilor CCR: Ca niște tâlhari care jefuiesc o bancă și plătesc martori să le asigure alibiurile!

Textul integral publicat de liderul PNL pe Facebook:

„Politrucul incompetent și de o lipsă de obraz halucinantă este, încă, președintele CCR. Asta deși a primit o palmă usturătoare de la CEDO și și-a anulat, ieri, propria lege!! Vă dați seama ce tupeu are dacă a decis că amenzile date în perioada de urgență, pe baza ordonanțelor militare, sunt ilegale, deși chiar el le-a promovat și adoptat, prin lege, acum 16 ani? Și nu doar atât, dar a și semnat avizul Consiliului Legislativ în 1999!! (Documente mai jos).

CCR e o rușine pentru orice sistem constituțional din galaxie. După ce a protejat drepturile a 6 din 9 judecători, prin declararea ca neconstituțională a legii de tăiere a pensiilor speciale, inițiată de PNL și votată în 28 ianuarie, CCR a încercat să-și acopere faptele. Exact ca pisica la nisip! Și avea ce să acopere, pentru că a stabilit, fără drept de apel, că în țara noastră există cetățeni de rangul 1, adică judecătorii CCR, și cetățeni de rangul 2, adică restul românilor. Curtea lui Dorneanu și compania a acoperit mizeria cu pensiile speciale și declarat neconstituționale amenzile date în timpul stării de urgență, cerșind, practic, simpatie!!

CCR îi apără pe cei care au săvârșit acte de nelegalitate, prin nerespectarea izolării sau a carantinei, unii dintre ei în mod repetat. 293.000 de cetățeni n-au respectat condițiile impuse de starea de ugență, dar judecătorii CCR au nesocotit peste 98% din populația României, care s-a dovedit de o disciplină absolută și a respectat condițiile impuse de autorități.

La ce să te aștepți de la CCR, care, exact ca în epoca Dragnea, apără infractorii în detrimentul oamenilor cinstiți, corecți, oameni care înțeleg că democrația nu înseamnă haos și în niciun caz nerespectarea legii, mai ales în stare de urgență? Au cuplat decizia legată de ceea ce-și dorește 94% din populația țării, adică pulverizarea pensiilor speciale, cu decizia legată de starea de urgență. Ca niște tâlhari care jefuiesc o bancă și plătesc martori să le asigure alibiurile!

Legea prin care sunt desemnați judecătorii CCR trebuie modificată în așa fel încât slugoii, șpăgarii și incompetenții să nu poată ajunge aici. Altfel, cu fiecare decizie, are tot mai puțină credibilitate. Și nicio legitimitate morală. Cum bine spunea președintele României, este obligatorie o reformă constituțională. Modul în care sunt delegați acești judecători și în care sunt organizați va trebui schimbat din temelii. Nu poate exista o Curte cu adevărat independentă, o Curte etalon, atâta timp cât avem acest sistem de selecție.

Ieri s-a scris o nouă pagină din istoria neagră a unei democrații șuntite, pervertite de către cei care, acum 3 ani de zile, au promovat OUG 13. Am asistat din nou la un atac frontal la adresa statului de drept. Românii sunt oameni corecți, care își educă copilașii în spiritul bunei-credințe. Ei nu le vor spune niciodată copiilor că este bine să furi, că este bine să faci rău, că este bine să nu-i respecți pe cei din jur. Dar iată, CCR decide altceva! Practic, invită la haos!!

Îi va caza Dorneanu acasă la el pe cei care se vor îmbolnăvi de Covid19, dacă vor contacta boala printre oamenii buluciți în piață, oameni care ar putea înțelege din Decizia CCR că restricțiile sunt o prostie?? Își asumă CCR asta? Face cumva CCR-Dorneanu parte din planul PSD de a ascunde faptul că zeci de ani s-a guvernat prin jaf și grupuri de interese, prin mafie, iar sistemul medical a fost ignorat, subfinanțat, batjocorit? Motivul pentru care au trebuit decise asemenea restricții este cunoscut de toți oamenii de bună-credință: infrastructura de sănătate, pulverizată de PSD, nu ar fi făcut față unui val de 10 ori mai mare de îmbolnăviri. Ne facem că nu știm asta?? Ne facem că nu știm că acum se plătește factura incompetenței endemice din atâția și atâția ani??

Mă bazez pe oamenii de bună-credință, adică peste 98% din totalul românilor, să ne ajute să schimbăm legea de desemnare a judecătorilor CCR. Este limpede că această Curte este ilegitimă în fapt, că este o frână în calea dezvoltării României, a democrației. Asta dacă nu cumva, printre membrii ei, nu există și soldați ai unui grup infracțional organizat. Pe mine nu m-ar mira.
...Să nu uit: felicitări, Grigore Cartianu, pentru dezvăluirea legată de legea adoptată în 2004!!! Respect!”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!