Război în Grecia! Panathinaikos - Olympiakos, incendiar! Meci oprit, titlu acordat la „masa verde”

Război în Grecia! Panathinaikos - Olympiakos, incendiar! Meci oprit, titlu acordat la „masa verde”

Panathinaikos - Olympiakos e incendiar nu numai la fotbal, ci și la baschet. Finala campionatului grec s-a încheiat într-un mod nemaivăzut, cu titlul acordat la ”masa verde” și cu 18.000 de suporteri ai lui Panathinaikos devastând propria arenă.

Fanii lui Panathinaikos au creat o atmosferă incendiară. Foto Gate13

Fanii gazdelor n-au suportat umilința pe care favoriții lor o trăiau în fața marii rivale Olympiakos. La scorul de 63-35 pentru oaspeți, în meciul 4 al finalei ligii de baschet , ultrașii au aruncat cu torțe, petarde, sticle, scaune și telefoane pe parchet, astfel că arbitrii au fost nevoiți să oprească partida.

Aceștia au cerut ca arena să fie evacuată, pentru a se putea relua finala, însă, în momentul în care forțele de ordine au încercat să scoată afară cei peste 18.000 de spectatori, ultrașii au sărit la bătaie și au rupt scaunele din sală. Poliția a răspuns în forță, cu gaze lacrimogene. ”Războiul” s-a încheiat cu arena din Grecia devastată.

Prăpăd după Panathinaikos - Olympiakos, în Grecia. Foto sportal.gr

Prăpăd după Panathinaikos - Olympiakos, în Grecia. Foto sportal.gr

Partida nu a mai fost reluată, iar oficialii greci au decis să îi acorde lui Olympiakos victoria la „masa verde” și implicit titlul, cu scorul de 3-1 la general.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene