Război în PSD! Antena 3 și site-ul lui Chireac anunță că Dragnea îl SCHIMBĂ pe Grindeanu!

Război în PSD! Antena 3 și site-ul lui Chireac anunță că Dragnea îl SCHIMBĂ pe Grindeanu!

Război în PSD! Începe să se confirme ceea ce noi am anunțat acum două săptămâni: EXCLUSIV În iunie, Dragnea va propune partidului înlocuirea lui Grindeanu cu Shhaideh! Antena 3 și site-ul lui Chireac anunță că Dragnea îl schimbă pe Grindeanu! Dana Grecu a prezentat, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, planul secret de înlăturare a premierului Sorin Grideanu, de la Palatul Victoria, în urma disensiunilor tot mai adânci ale acestuia cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

DCNews.ro scrie, miercuri, despre intențiile lui Dragnea de a-l înlocui pe Grindeanu și dezvăluie trei metode care sunt luate în calcul:

 1. Sorin Grindeanu să demisioneze în urma evaluării anunțate de Liviu Dragnea.

 2. Un important contingent de miniștri să demisioneze, iar Sorin Grindeanu să își piardă susținerea. 

3. Moțiune de cenzură, în cazul în care Grindeanu acceptă demisiile miniștrilor care pică "evaluarea", dar el nu renunță la funcție.

Bogdan Chirieac a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că informația a venit pe surse, atât de la Kiseleff (sediul PSD), cât și de la Palatul Victoria (Guvern). Bogdan Chirieac a arătat că în acest weekend partidul pregătește o evaluare a Guvernului, care îl va viza și pe Sorin Grindeanu, evaluare în urma căreia s-ar putea lua inclusiv o decizie de schimbare a premierului.

”Dacă domnul Dragnea consideră că Guvernul acesta nu-i mai reprezintă pe cei care l-au votat, este dreptul lui să modifice ce crede”, a spus Bogdan Chirieac, arătând că Liviu Dragnea este ”omul legitim din toate punctele de vedere să ia decizii politice”.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

5 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane