Război în PSD! Antena 3 și site-ul lui Chireac anunță că Dragnea îl SCHIMBĂ pe Grindeanu!

Război în PSD! Antena 3 și site-ul lui Chireac anunță că Dragnea îl SCHIMBĂ pe Grindeanu!

Război în PSD! Începe să se confirme ceea ce noi am anunțat acum două săptămâni:  EXCLUSIV În iunie, Dragnea va propune partidului înlocuirea lui Grindeanu cu Shhaideh! Antena 3 și site-ul lui Chireac anunță că Dragnea îl schimbă pe Grindeanu! Dana Grecu a prezentat, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, planul secret de înlăturare a premierului Sorin Grideanu, de la Palatul Victoria, în urma disensiunilor tot mai adânci ale acestuia cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

DCNews.ro scrie, miercuri, despre intențiile lui Dragnea de a-l înlocui pe Grindeanu și dezvăluie trei metode care sunt luate în calcul:

 1. Sorin Grindeanu să demisioneze în urma evaluării anunțate de Liviu Dragnea.

 2. Un important contingent de miniștri să demisioneze, iar Sorin Grindeanu să își piardă susținerea. 

3. Moțiune de cenzură, în cazul în care Grindeanu acceptă demisiile miniștrilor care pică "evaluarea", dar el nu renunță la funcție.

Bogdan Chirieac a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că informația a venit pe surse, atât de la Kiseleff (sediul PSD), cât și de la Palatul Victoria (Guvern). Bogdan Chirieac a arătat că în acest weekend partidul pregătește o evaluare a Guvernului, care îl va viza și pe Sorin Grindeanu, evaluare în urma căreia s-ar putea lua inclusiv o decizie de schimbare a premierului.

”Dacă domnul Dragnea consideră că Guvernul acesta nu-i mai reprezintă pe cei care l-au votat, este dreptul lui să modifice ce crede”, a spus Bogdan Chirieac, arătând că Liviu Dragnea este ”omul legitim din toate punctele de vedere să ia decizii politice”.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…