Război TOTAL! Tudose l-a EJACULAT pe omul lui Pieleanu din Guvern!

Război TOTAL! Tudose l-a EJACULAT pe omul lui Pieleanu din Guvern!

Tudose l-a ejaculat pe omul lui Pieleanu din Guvern! Marius Pieleanu a confirmat, marti, intr-o interventie la Antena 3, ca premierul Mihai Tudose i-a cerut demisia din functia de consilier de stat fostului sau colaborator de la Avangarde, Vladimir Ionas, pe motiv ca ar fi un apropiat al sociologului, care a anuntat vineri ca guvernul si premierul s-ar fi prabusit in sondaje. Numit pe vremea lui Sorin Grindeanu in functia de consilier de stat. Ionas ar fi demisionat in cursul acestei dimineti.

Intrebat, luni seara, la Antena 3 daca este de parere ca sondajul realizat de Avangarde, institutul de sondare a opiniei publice al sociologului Marius Pieleanu, care arata ca a picat de la 48% la 27% este o făcătura, Mihai Tudose a raspuns: "Cu riscul de a fi subiectiv sau de a fi interpretat ca sunt subiectiv, da." La intrebarea daca `facatura` este incurajata de oamenii din partid,Tudose a spus: "Luandu-ma dupa posturile unde a rulat in bucla, cred ca e si o componenta de genul acesta.

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat vineri, la Antena 3, un sondaj Avangarde potrivit caruia cota de incredere a romanilor in guvernul PSD-ALDE condus de Mihai Tudose a scazut in ultima luna si se afla undeva la 25-26%. Pieleanu a declarat si ca doar 27% dintre romani au o parere favorabila fata de Mihai Tudose, mai putin decat luna trecuta.

Sondajul a fost realizat telefonic pe circa 700 de respondenti, a precizat sociologul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…