Răzvan Marin merită "Oscarul pentru cel mai bun tânăr", scrie presa belgiană

Răzvan Marin merită "Oscarul pentru cel mai bun tânăr", scrie presa belgiană

Răzvan Marin, mijlocaşul român al lui Standard Liege, merită "Oscarul pentru cel mai bun tânăr" fotbalist din campionatul Belgiei, scrie presa de joi din această ţară, la puţine zile după decernarea premiilor Oscar de la Hollywood.

La fel ca în fiecare an, redacţiile Walfoot.be şi Voetbalkrant le-au propus cititorilor Oscarurile pentru campionatul Belgiei.

"Venit discret în Belgia, Răzvan Marin a făcut senzaţie pe scenele belgiene în anul 2017. Românul a jucat la început roluri mici înainte de a căpăta tot mai multă importanţă în cinematografia belgiană. Marin a reuşit o prestaţie de trei stele la ultima difuzare a filmului Standard - Mechelen şi ar putea obţine un rol în viitorul Blockbuster 'Standard în play-off-ul pentru locurile 1-6'. Rămâne de văzut dacă acest film se va face...", a scris walfoot.be.

Unul dintre cei mai buni pasatori din campionatul Belgiei, Marin a reuşit trei assist-uri în victoria de sâmbătă cu Mechelen (3-2).

Standard are duminică meciul decisiv pentru calificarea în play-off-ul în care vor juca echipele clasate pe primele şase locuri la încheierea sezonului regulat. În ultima etapă a acestuia, echipa din Liege va evolua la Oostende.

În acelaşi articol, Ricardo Sa Pinto, antrenorul lui Standard, obţine "Oscarul pentru cel mai bun actor", graţie comportamentului său teatral din timpul meciurilor. Ultraşii lui Standard au fost răsplătiţi cu "Oscarul pentru cele mai bune efecte speciale".

"Oscarul pentru cel mai bun scenariu" a revenit cumpărării lui Anderlecht, cel mai titrat club din fotbalul belgian, de către omul de afaceri Marc Coucke.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție