Reacție după sondajul USR PLUS: Vor marca ușile oamenilor cu creta precum alte grupuri de tristă amintire?

Reacție după sondajul USR PLUS: Vor marca ușile oamenilor cu creta precum alte grupuri de tristă amintire?

Am primit pe mail invitatia de a participa la un sondaj USR +, am atasat cateva din intrebarile la care actuala conducere Barna&Ciolos isi doreste un raspuns. Sunt curios dupa ce afla raspunsurile ce vor face, incep sa marcheze usile oamenilor cu creta precum alte grupuri de trista amintire? Cand v-am zis ca sunt sectanti cu usoare accente legionare ati zis ca sunt frustrat, ete na acuma si dovada, a scris pe facebook Doru Oprea, Managing Director la Come & Go.

USR-PLUS a lansat un sondaj de opinie în care întreba, printre altele, cum s-ar simți repondenții dacă fiul ori fiica s-ar căsători cu un membru sau simpatizant PSD sau PNL. Echipa de campanie spune că era doar un proiect al unor cercetători din mediul academic, proiect care a fost oprit, scrie Mediafax.
 
"Cum v-ați simți dacă fiica/fiul dumneavoastră s-ar căsători cu cineva care este membru sau simpatizant PSD”, este una dintre întrebările sondajului de opinie. Aceeași solicitare se referă și la situația cu membrii sau simpatizanții PNL.
 
Ca variante de răspuns sunt trecute "deloc confortabil”, "nu prea confortabil”, "oarecum confortabil”, "foarte confortabil” și "nu știu/nu răspund”.
  • "Alegerile se apropie, însă la USR-PLUS facem mai mult decât să ne pregătim de alegeri. Ne pregătim și pentru ce urmează. Mai ales într-o perioadă atât de complicată precum cea de acum. În acest sens, am pornit un parteneriat cu doi cercetători în științe politice pentru o cercetare extinsă despre opiniile celor mai importanți oameni ai USR-PLUS, voi.
  • Cercetarea este utilă atât pentru noi ca mișcare politică, cât și pentru cercetarea academică în sociologie politică”, se arăta în corpul mail-ului trimis de USR-PLUS.
Cele două formațiuni informau că studiul se va desfășura în mai multe etape.
  • "Vă vom trimite trei chestionare de completat, în diverse momente. Toate chestionarele sunt scurte și se pot parcurge în 8 până la 12 minute. Ce este important este să participați la cercetare cât mai curând posibil, pentru că nu vom putea primi răspunsuri decât pentru un interval de câteva zile. În primă instanță, doar de astăzi până înainte de alegerile de duminică.
  • Cercetarea este complet anonimă și în acord cu cele mai înalte standarde etice și de confidențialitate. Nu vă vom cere date cu care puteți fi identificați personal și nu avem nevoie de astfel de date. În schimb, avem nevoie de un cod simplu și pe care îl puteți ține minte ușor, pentru a putea lega răspunsurile între ele, așa că vă vom cere ultimele câteva cifre din numărul de telefon pentru colectarea de date. După colectarea datelor și înainte de orice analiză, codul va fi șters și răspunsurile voastre nu vor avea niciun element de identificare”, transmiteau liderii USR-PLUS.
Echipa de campanie spune că a oprit sondajul de opinie.
 
"E un proiect al unor cercetători din mediul academic, nu o cercetare internă. Dimineață, când am văzut chestionarul, am decis să îl oprim”, spune Liviu Iolu, responsabil pe comunicare al campaniei electorale USR-PLUS.
 
E-mailul a fost trimis de pe adresa oficială a formațiunii conduse de Dacian Cioloș, potrivit Mediafax.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mama senatoarei Șoșoacă, medic: În România, sunt 7 din cele 8 puncte hiperenergetice ezoterice

2 Expert israelian / Cel mai mare experiment realizat pe oameni în secolul al XXI-lea. Israelul a primit vaccinur…

3 Olivia Steer / Bill Gates ne-a infectat cu COVID să câștige bani din vaccin. Are controlul lumii

4 Lucrurile se complică / Cercetători ai laboratorului din Wuhan recunosc că au fost mușcați în timp ce colectau p…

5 VIDEO Interlopul Alyn Spaniolu Legenda Vie, prins ca prostul în timpul unui live, deși era dat în urmărire