Regele Charles III, sfătuit să abdice. În caz contrar, căderea Casei Windsor este iminentă

Regele Charles III, sfătuit să abdice. În caz contrar, căderea Casei Windsor este iminentă

Regele Charles III primește un avertisment șocant chiar la sărbătorirea împlinirea vârstei de 75 de ani, pe 14 noiembrie. Cea care îi dă sfaturi Regelui Marii Britanii este o verișoară a familiei regale spaniole, Prințesa Tamara Czartoryska.

Regele este sfătuit voalat să abdice în favoarea generației mai tinere Foto arhiva Adevărul

Într-un interviu pentru revista OK , monarhul britanic este informat despre iminenta 'cădere a Casei de Windsor' de către Prințesa Czartoryska. Aceasta îl sfătuiește pe Charles să se inspire din exemplul Regelui Felipe al Spaniei pentru revitalizarea familiei regale din Marea Britanie.

"Trebuie doar să te uiți cum Spania l-a îmbrățișat pe [Regele] Felipe și familia lui, mai ales pe Leonor, care într-o zi va fi regină", spune aceasta.

"Familia regală britanică ar trebui să ia aminte. Pot fi învățate lecții concentrându-ne pe membrii mai tineri ai familiei. E sânge proaspăt, iar ei se adresează unei audiențe mai tinere," a adăugat Czartoryska.

"Generația tânără este viitorul nostru, și în ei ar trebui să investim. Societatea iubește tradiția, dar este important în această eră a influencerilor să avem un influencer care este la același nivel pentru a fi un bun model," a explicat în continuare Czartoryska.

Este important de menționat că aceste comentarii ale prințesei se referă la marele scandal regal spaniol din 2014, când Regele Juan Carlos a abdicat de la tron, lăsând reputația regală ruinată, și i-a transmis coroana fiului său, Felipe.

Felipe a făcut ceea ce este considerat în mod obișnuit o "renaștere regală" în Spania, cu soția sa, Regina Letizia, și copiii lor, Prințesa Leonor și Infanta Sofia, în fruntea acesteia.

Tamara Czartoryska îl sfătuiește pe Regele Charles să investească în tinerii regali din Marea Britanie: "Există un interes uriaș pentru William și Kate. Ei sunt exact genul de fețe regale de care avem nevoie astăzi."

"Regele Charles trebuie să se adapteze vremurilor și să îmbrățișeze membrii mai tineri ai familiei sale, altfel riscă o cădere a Casei de Windsor," a declarat ea în final, fără menajamente.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?