Reghecampf (Steaua) - Nu mă interesează să jucăm un fotbal frumos la Botoșani, ci să câștigăm

Reghecampf (Steaua) - Nu mă interesează să jucăm un fotbal frumos la Botoșani, ci să câștigăm

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat miercuri seara, înt-o conferință de presă, că nu îl interesează ca formația sa să joace un fotbal frumos în partida din deplasare cu FC Botoșani, ci să câștige cele trei puncte.

'Pentru noi va fi greu, la fel ca toate meciurile din deplasare. Nu mă interesează să jucăm un fotbal frumos la Botoșani, ci să câștigăm cele trei puncte. În momentul de față fiecare etapă este foarte importantă pentru noi', a spus tehnicianul.

Reghecampf nu își va menaja jucătorii titulari la Botoșani în perspectiva partidei cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor. 'Nu mă gândesc să odihnesc jucători atunci când am meci de campionat. Pentru noi cel mai important în momentul de față este să câștigăm cele trei puncte la Botoșani', a adăugat antrenorul.

El a menționat că nu știe deocamdată dacă îl va folosi în partida de vineri pe Florin Tănase, ultima achiziție a clubului Steaua. 'Nu știu dacă Tănase va juca, vom vedea. Are și el nevoie de timp să se acomodeze, să își dea seama ce înseamnă Steaua, o echipă care vrea să câștige în fiecare etapă', a precizat tehnicianul.

Echipa Steaua întâlnește vineri, de la ora 21,00, în deplasare, formația FC Botoșani, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a a Ligii I.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani