Reghecampf, contrazis de imagini: „Niciodată nu am dat în Ana!” VIDEO

Reghecampf, contrazis de imagini: „Niciodată nu am dat în Ana!” VIDEO

Laurențiu Reghecampf a negat că ar fi lovit-o pe Anamaria Prodan, în ciuda imaginilor care arată clar că a folosit violența împotriva ei. Cei doi au fost implicați vineri într-un scandal și o bătaie în care s-au lovit reciproc, în urma căreia au ajuns la poliție.

Reghecampf spune că nu a bătut-o pe Anamaria Prodan, dar imaginile îl contrazic

„Niciodată nu am dat în Ana. O să se clarifice orice a spus – băut, droguri, bătaie. Legal. Eu vorbesc pe acte”, a declarat antrenorul pentru Libertatea.

Înregistrările video ale scandalului arată clar cum antrenorul o lovește pe fosta soție.

Laurențiu Reghecampf ar fi mers vineri seara la vila familiei din Snagov pentru a-l vizita pe fiul său, potrivit unei dreptului conferit de o ordonanțe președințială. Antrenorul se află în proces de divorț cu mama copilului, Anamaria Prodan.

Ordonanța respectivă îi dă dreptul lui Reghecampf să își vadă fiul în al 2-lea și al 4-lea weekend al fiecărei luni, pană la soluționarea divorțului.

După scandal, într-o declarațșie oferită pentr Gândul.ro, antrenorul a spus că nu o va jigni niciodată pe mama copilului său.

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe.

Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

2 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

3 Luase legătura cu rușii / Cine este prințul Heinrich XIII, capul loviturii de stat din Germania

4 Lucruri mai puțin știute despre Diana Șucu, nevasta de miliardari

5 Rareș Bogdan / Sunt în aeroport, alături de Manfred Weber, în drum spre Viena. Ultimul Asalt. La 17.30 ne vom afla față în față cu Karl Nehammer, cance…