Reghecampf, despre un posibil transfer al lui Alibec: Când vin oferte bune e greu să ne opunem

Reghecampf, despre un posibil transfer al lui Alibec: Când vin oferte bune e greu să ne opunem

Antrenorul echipei de fotbal FCSB (fostă FC Steaua), Laurențiu Reghecampf, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, comentând un posibil transfer în străinătate al jucătorului Denis Alibec în vară, că în momentul în care se fac oferte bune din punct de vedere financiar e foarte greu ca acestea să fie refuzate.

"Trebuie să o luăm pas cu pas. În primul rând trebuie să câștigăm campionatul. Iar Denis Alibec dacă va avea evoluții bune în continuare atunci cu siguranță se va afla în atenția multor echipe importante de afară. În momentul în care vrei să te califici într-o cupă europeană ai nevoie de un lot foarte puternic. Dar, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, când vin oferte bune atât pentru jucător, cât și pentru club, e foarte greu să ne opunem. Dar strategia o face patronul, el are rețeta financiară pentru anul viitor. Noi, eu și Mihai Stoica, ne-am dorit mereu să avem o echipă competitivă pentru că știm ce înseamnă un play-off de Liga Campionilor. E o diferență foarte mare și nu ai cum să faci față dacă nu ai un lot competitiv", a spus Reghecampf.

Transferat în pauza competițională din această iarnă de la Astra Giurgiu la FCSB, atacantul Denis Alibec se află deja în atenția unor cluburi din străinătate, în special din campionatul Angliei. Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat zilele trecute la un post de televiziune că a primit o ofertă foarte tentantă pentru cedarea atacantului în vârstă de 26 de ani, dar a refuzat să dezvăluie suma sau numele clubului în cauză.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Așa o fi?

5 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL