Remediu simplu contra migrenei: amestec de apă, sare și lămâie

Remediu simplu contra migrenei: amestec de apă, sare și lămâie

Migrenele pot fi combătute cu un remediu pe cât de simplu, pe atât de la îndemână, scrie marți 7sur7.be, afirmând că durerile de cap pot trece fără aspirină, odihnă sau perdele trase, apelând doar la un amestec de apă, sare și lămâie.

Miraculoasa rețetă a fost prezentată de site -ul TerraFemina, care susține că migrena este provocată în general de deshidratare și de un dezechilibru al sărurilor minerale care circulă în organism. Pentru a restabili acest echilibru este suficientă puțină sare, recomandându-se utilizarea uneia de foarte bună calitate, cum ar fi sarea roz de Himalaya, care conține peste 80 de minerale.

Portalul Top Health News propune o rețetă foarte simplă: se amestecă sucul unei lămâi întregi și două lingurițe de sare de Himalaya într-un pahar cu apă. Prin consumul rapid al acestui amestec, conținutul de electroliți se reechilibrează, iar sistemul imunitar se întărește.

Chiar dacă eficiența acestei băuturi nu a fost dovedită încă din punct de vedere științific, numeroase persoane confirmă efectul pozitiv asupra migrenelor de care suferă, încheie 7sur7.be .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria